Iraselele Opublikowano 18 Października 2021 Opublikowano 18 Października 2021 (edytowane) Audi A4 b6 1.8T BEX quattro instalacja gazowa STAG Cześć mam taki problem auto wczoraj stało cały dzień nieodpalane dzisiaj jak jechałem na gazie pokazuje mi ze schodzi paliwo na wyświetlaczu jak i na wskaźniku nie mam pojęcia o co chodzi może ktoś wie w czym problem Edytowane 18 Października 2021 przez Iraselele
przem8 Opublikowano 18 Października 2021 Opublikowano 18 Października 2021 Zatankuj ponad połowę baku i będzie ok. 1
audicoman Opublikowano 21 Października 2021 Opublikowano 21 Października 2021 Jak masz mało paliwa to wskaźnik potrafi wahać się o milimetr lub dwa, w zależności od stylu jazdy (jazda na krótkich odcinkach czy w trasie). Tak jak kolega wyżej wspomniał dotankuj więcej beny. 1
pelonek1 Opublikowano 21 Października 2021 Opublikowano 21 Października 2021 (edytowane) A jak już spadnie do rezerwy to wtedy jadąc tylko na LPG np w trasie, wskaźnik opadnie do zera po przejechaniu mniej więcej tylu km co zasięg na fisie w chwili zapalenia się rezerwy. Paliwa oczywiście w baku będzie tyle co w chwili zapalenia się rezerwy. Edytowane 21 Października 2021 przez pelonek1
Rekomendowane odpowiedzi