Mlody71 Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Czy wiecie może kto podejmnie się modyfikacji sterownika w silniku AEB? , chodzi mi o strzały, popcorn. Bez zmiany sterownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom A4 Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 stary ster tylko wymiana kości na nowe bo stare są otp, mało komu chce się w to bawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekS4 Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thepiotr25 Opublikowano 8 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 W dniu 29.10.2021 o 12:59, DarekS4 napisał: Zrobię A dałby pan rade zrobić taka modyfikacje w 1.8 ADR? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekS4 Opublikowano 9 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Pewnie tak.... ale jak masz seryjny wydech z katem to szkoda mojego i twojego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thepiotr25 Opublikowano 9 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 5 godzin temu, DarekS4 napisał: Pewnie tak.... ale jak masz seryjny wydech z katem to szkoda mojego i twojego czasu Kat mam wyciety jest przelot zrobiony a tłumnik jak trzeba by było to mozna zmienic jaki był by koszt takie modyfikacji u pana gdzie musiałbym do pana przyjechac czy jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi