3mm Opublikowano 3 Listopada 2021 Opublikowano 3 Listopada 2021 (edytowane) Witam mam pytanie czy sprężarka klimatyzacji musi mieć identyczne numery żeby pasowała? Jeśli nie to które z nich mogą się różnić. I jak bym nie znalazł używanej (bo jak na razie dzwoniłem bo kilku szrotach i nic z tymi numerami nie ma) to jest sens regenerować czy nowy zamiennik kupić jeśli tak to jaki? Edytowane 3 Listopada 2021 przez 3mm
Szarik Opublikowano 3 Listopada 2021 Opublikowano 3 Listopada 2021 Numer nie musi być taki sam. Według mnie ważniejszy jest ten drugi numer czyli 6SEU14C
MaTeo85 Opublikowano 3 Listopada 2021 Opublikowano 3 Listopada 2021 Tu masz link do zamiennika z Denso i przy okazji masz podane numery OE. Kompresor klimatyzacji DENSO DCP02038 - Sklep iParts.pl WWW.IPARTS.PL Kompresor klimatyzacji DENSO DCP02038 pamiętaj że z używkami, regeneracja i tanimi zamiennikami bywa różnie. Ps. Link do sklepu przypadkowy, chodzi tylko o numery OE do porównania.
3mm Opublikowano 4 Listopada 2021 Autor Opublikowano 4 Listopada 2021 Ok dzięki za odpowiedź, czyli jak znajdę używkę z którymś z tych numerów (podane przy tym zamienniku co wysłałeś) to będzie git?
MaTeo85 Opublikowano 4 Listopada 2021 Opublikowano 4 Listopada 2021 Powinno ale mogą być jakieś tam drobne różnice więc bądź czujny.
Rekomendowane odpowiedzi