Krzysiek9696 Opublikowano 5 Listopada 2021 Opublikowano 5 Listopada 2021 Tak jak w temacie mam problem z wyciekiem płynu od wspomagania, auto jeździło normalnie a 2 dnia już były problemy ze skręcaniem z początku dolałem płynu auto zaczęło normalnie skręcać a po zaparkowaniu zauważyłem że płyn skapuje na ziemie.Nie mam jak się chwilowo dostać pod auto a do okoła pompy jest sucho wąż który łączy pompę ze zbiornikiem na płyn też jest suchy i 2 wąż który idzie od pompy w stronę kierownicy również jest suchy macie może jakieś pomysły skąd może to cieknąć?
Langista Opublikowano 5 Listopada 2021 Opublikowano 5 Listopada 2021 (edytowane) Sprawdź osłony gumowe wychodzące z maglownicy, tam często uszczelnienie pęka. Edytowane 5 Listopada 2021 przez Langista
Krzysiek9696 Opublikowano 7 Listopada 2021 Autor Opublikowano 7 Listopada 2021 (edytowane) Nie znam się dobrze na mechanice mógłbyś podpowiedzieć gdzie to dokładnie jest i jak najłatwiej się tam dostać i czy idzie się tam dobrać bez podnośnika lub kanału Edytowane 7 Listopada 2021 przez Krzysiek9696
przem8 Opublikowano 7 Listopada 2021 Opublikowano 7 Listopada 2021 (edytowane) Przy końcówce drążka kierowniczego zaczyna się osłona gumowa. Pomacaj ręką i powinieneś poczuć czy jest tam olej, ewentualnie będzie widać zapocenie. Bez kanału da radę tam podejrzeć. Edytowane 7 Listopada 2021 przez przem8
Rekomendowane odpowiedzi