dawid195a Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 (edytowane) Przesiadka z A5 B8 sportback 2009 - white ibis oto takiego troszkę pomodzonego : Mogę pokazać nowy nabytek : 2.0 tdi , 2018, przebieg 60k km, na przedłużonej gwarancji jeszcze 2 lata , pełny s-line wew/zew, 190 ps, maunal, pakiet ambiente , i parę innych bajerów : Tutaj już na setupie zimowym : I pewne modyfikacje czas zacząć : Zderzak s-line po lifcie (2020) i modyfikacja wydechu (nawet nie pisze jak ciężko było dostać tajle i info na temat zmiany) : Edytowane 15 Listopada 2021 przez dawid195a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelus_ Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Na tych pierwszych fotkach kolor jak suzuka grey. Mega dobrze wygląda. Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid195a Opublikowano 15 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 2 minuty temu, kamelus_ napisał: Na tych pierwszych fotkach kolor jak suzuka grey. Mega dobrze wygląda. Gratulacje A bo mój ajPhone przekłamuje .... dzięki wielkie ,ale lista modów jest nieskończona, daleka droga tak jak w tej wcześniejszej gdzie była zwykłym przedliftem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dazwid Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Bardzo ładna, pakiet czerń wygląda jednak bardzo dobrze będę musiał u siebie pomyśleć na wyrzuceniem chromu chyba Zastanawia mnie tylko, czemu masz z przodu lampy nie z wersji S-line? A poza tym nie ma się do czego przyczepić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid195a Opublikowano 15 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 21 minut temu, dazwid napisał: Bardzo ładna, pakiet czerń wygląda jednak bardzo dobrze będę musiał u siebie pomyśleć na wyrzuceniem chromu chyba Zastanawia mnie tylko, czemu masz z przodu lampy nie z wersji S-line? A poza tym nie ma się do czego przyczepić Dzięki , Takie wyszły z fabryki ,nie są to pełne ledy ani matrixy ( jeszcze ...hehe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlimazz Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Jakie parametry tych nowych rotorów? Robią tu mega robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid195a Opublikowano 16 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 8 godzin temu, qlimazz napisał: Jakie parametry tych nowych rotorów? Robią tu mega robotę Dzięki ale na żywo jest lepiej : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 9 godzin temu, qlimazz napisał: Jakie parametry tych nowych rotorów? Robią tu mega robotę 9x20et34 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelus_ Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Godzinę temu, dawid195a napisał: Dzięki ale na żywo jest lepiej : Niech mnie ktoś oświeci jakim cudem na 9j opona 265 jest tak naciągnięta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid195a Opublikowano 16 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 18 minut temu, kamelus_ napisał: Niech mnie ktoś oświeci jakim cudem na 9j opona 265 jest tak naciągnięta? Właśnie tez tego nie kumam i to paradoks dla mnie … chyba węższych tam nie wsadzę ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Fajny Białas ,kiedyś od Ciebie kupiłem springi do B6 To juz trzeci Dawid z nową A5 będą myśleliśmy że te imię ma zniżkę na A5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 12 godzin temu, dazwid napisał: Bardzo ładna, pakiet czerń wygląda jednak bardzo dobrze będę musiał u siebie pomyśleć na wyrzuceniem chromu chyba Zastanawia mnie tylko, czemu masz z przodu lampy nie z wersji S-line? A poza tym nie ma się do czego przyczepić Lampy To jest osobne wyposażenie więc może być S-line na zwykłych lampach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelus_ Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 41 minut temu, dawid195a napisał: Właśnie tez tego nie kumam i to paradoks dla mnie … chyba węższych tam nie wsadzę ;/ A jakiej firmy i model opon masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid195a Opublikowano 16 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 2 minuty temu, kamelus_ napisał: A jakiej firmy i model opon masz? Continentale takie jak montują w Aso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dazwid Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 57 minut temu, egon47 napisał: Lampy To jest osobne wyposażenie więc może być S-line na zwykłych lampach Rozumiem, w UK wersje S-line miały ledy w podstawie, dlatego mnie to zmyliło. 2 godziny temu, kamelus_ napisał: Niech mnie ktoś oświeci jakim cudem na 9j opona 265 jest tak naciągnięta? Nie wiem, ale widziałem kilka egzemplarzy na tych felgach pod salonem Audi i też to zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dazwid Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Godzinę temu, egon47 napisał: To juz trzeci Dawid z nową A5 będą myśleliśmy że te imię ma zniżkę na A5 Ciągnie Dawidów do nowych A-piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid195a Opublikowano 16 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 11 minut temu, dazwid napisał: Ciągnie Dawidów do nowych A-piątek Haha dobre , skoro 3 osoba to mega zbieg okoliczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelus_ Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 3 godziny temu, dawid195a napisał: Continentale takie jak montują w Aso Jeśli to nie problem sprawdź jaki to konkretnie model opony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid195a Opublikowano 16 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 4 godziny temu, kamelus_ napisał: Jeśli to nie problem sprawdź jaki to konkretnie model opony. Żaden problem continetal sport contact : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A5Radek Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Gratuluję zakupu. Piękna Czy masz możliwość sprawdzenia wagi jednego koła? Zastanawiam się nad 20" ale obawiam się że wagi takiego setupu - ale te rotorki i peaki z RS5 kuszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi