robi1811 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Witam! Jak mam sobie z tym poradzić i co należy zrobić :mysli: PS:Do czego są te wtyczki??? Z tyłu od nich idą jakieś kable
marcin78 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 podkleic jakas wykladzina taka jaka masz w schowkach w drzwiach. wtyczki
robi1811 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Widzę że te wtyczki to będzie nie mała gratka dla klubowiczów
przemciotorun Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 co do wtyczek to ja obstawiam ze ktos mial tam co podlaczone na 12v i czerwone to + a niebieskie - wez miernik i sprawzd, napewno to nic ori, a na dół wydrap to co tam jest i poloz ta orginalna gume i powinna wszystko zaslonic, albo podklej czyms
robi1811 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Tylko że tam żadnej gumy nie było tylko jakiś materiał chyba. Dobra a co byście polecili do zaklejenia tego bo to mam w każdym schowku koło ręcznego..
bigos_s Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zanim zaczniesz wyklejać to podskocz na najbliższy szrot i wyciągnij z jakiegoś paździerza pewnie więcej nie zapłacisz niż 10zł a będziesz miał oryginalna gumową bez docinania wybierania materiałów i dopasowywania kształtów. No i oczywiście usuń to stare coś co wygląda jak kupa Odnośnie wtyczek było spytać przy zakupie auta teraz to tylko zostaje pomiar napięcia lub wędrówka po kablu do źródła.
robi1811 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zanim poszukam A4 na szrocie to chyba się osram Raczej w mojej okolicy nie będzie na szrocie A4 ale popytam może ktoś coś wie
bigos_s Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 No jak masz tak ciężko ze szrotami u siebie to musisz walczyć z filcem lub materiałami mu podobnymi.
przemciotorun Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zanim poszukam A4 na szrocie to chyba się osram Raczej w mojej okolicy nie będzie na szrocie A4 ale popytam może ktoś coś wie to moze alllegrooo.....
marcyś77 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 tylko allegro a napewno znajdziesz
.:campino:. Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Ja tez proponuje poszukać ori gumek a co do wtyczek to mi to wygląda na tandetne podłączenie jakiegoś zestawu telefonicznego
gzrybol Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Kolego może koles maił podłączenie do radyjka CB tak zrobione zeby mógł w kazdej chwili wyciągnąc na 100% to żadne orginalne podłączenie, a co tego czym o zakleić to normalnie jest to taki plastikowy prostokąt z naklejonym materiałem takim jak w tym małym wgłębieniu obok ręcznego. Myślę że na allegro uda Ci sie to kupić z jakiegos rozbitaka albo angola.
robi1811 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Całkiem możliwa opcja o tym Cb Kto wie może sam tam też będę miał radyjko
.:campino:. Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 kolego a nie masz telefonu do gościa od którego kupiłeś furkę , a radyjko polecam - - tylko z kultura używać !
robi1811 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Numeru już nie mam bo kasowałem listę połączeń Co do Cb do mam zamiar kupić Unidena 520XL
Kolkov Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 sprawdź w kodach wyposażenia wersję auta, mogło być robione np. dla policjantów a jak masz problem z używanymi częściami w okolicy to albo allegro, albo jakąś czarną wykładzinę przytnij, tylko wtedy też tą przegródkę małą tym wyklej
Rekomendowane odpowiedzi