Dibo Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Widzialem takie listwy na zywo... No tak to widziales to wiesz lepiej.. To w sumie dobrze ze wspomiales bo myslalem nad rezaniem tego.. No ale jak kaszana to dam sobie spokoj.. To fakt, jak już to szukaj ori. Co do carbonowego dachu to ciekawie to wygląda, tylko jak z trwałością
oliziado Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 a do dachu moze to co mozna znalezc na audizine: http://img98.imageshack.us/img98/15/picture059r.jpg http://img98.imageshack.us/img98/4936/b6audis4carbonfiberdoor.jpg zderzak podoba mi sie bardzo nie wiem natomiast jak wygladalyby listwy
musti Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Carbon jest okey ale co za dużo to nie zdrowo jednak
Wąski Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Panowie dach ma większą i prostą powierzchnię w stosunku do listw. I dlatego pytam o zdjęcia dachu a nie listw widziałem lusterka zrobione i powiem że wyglądały super.[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2009, 20:38_________________________________________________ Carbon jest okey ale co za dużo to nie zdrowo jednak ?
musti Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Wąski chodzi mi że dach wyglądałby ok i jak dla mnie to wystarczyłoby i wyglądałoby naprawdę ładnie a te listwy i zderzak to już trochę przesada,ale jak kto woli
Wąski Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Wąski chodzi mi że dach wyglądałby ok i jak dla mnie to wystarczyłoby i wyglądałoby naprawdę ładnie a te listwy i zderzak to już trochę przesada,ale jak kto woli mam takie samo zdanie
musti Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Posiadasz już tą wycene ? Jeśli coś to tylko dach i będzie cool
Wąski Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Posiadasz już tą wycene ? Jeśli coś to tylko dach i będzie cool jutro mam nadzieję
Ukasz699 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Posiadasz już tą wycene ? Jeśli coś to tylko dach i będzie cool jutro mam nadzieję Waski Ty przemysl ten temat bo jak Ci sie odwidzi ta okleinka to sobie wyrownasz paznokcie przy zrywaniu bez pilniczka Ciekawe jak to sie zrywa z tego daszku zeby z kolorkiem nie zeszlo.. :gwizdanie: To jest fajne ale po roku faktycznie moze albo sie odwidzi albo bedzie sie niszczylo i co wtedy ?!
JORG-Composite Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 nie polecam odrywania carbonu z metalowych elementów;p idze sie spocić i na wk.....wiać
Młody Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 a do dachu moze to co mozna znalezc na audizine: http://img98.imageshack.us/img98/15/picture059r.jpg http://img98.imageshack.us/img98/4936/b6audis4carbonfiberdoor.jpg zderzak podoba mi sie bardzo nie wiem natomiast jak wygladalyby listwy To jest ciekawe
Wąski Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Posiadasz już tą wycene ? Jeśli coś to tylko dach i będzie cool jutro mam nadzieję Waski Ty przemysl ten temat bo jak Ci sie odwidzi ta okleinka to sobie wyrownasz paznokcie przy zrywaniu bez pilniczka Ciekawe jak to sie zrywa z tego daszku zeby z kolorkiem nie zeszlo.. :gwizdanie: To jest fajne ale po roku faktycznie moze albo sie odwidzi albo bedzie sie niszczylo i co wtedy ?! tak jak folię z szyb
Ukasz699 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Posiadasz już tą wycene ? Jeśli coś to tylko dach i będzie cool jutro mam nadzieję Waski Ty przemysl ten temat bo jak Ci sie odwidzi ta okleinka to sobie wyrownasz paznokcie przy zrywaniu bez pilniczka Ciekawe jak to sie zrywa z tego daszku zeby z kolorkiem nie zeszlo.. :gwizdanie: To jest fajne ale po roku faktycznie moze albo sie odwidzi albo bedzie sie niszczylo i co wtedy ?! tak jak folię z szyb Sadze ze ciezej Bo szybka nie ma lakierku i bez niespodzianek poszlo a tu moze byc wielka przygoda.. Powaznie lepiej sie zastanow.. Chociaz pozniej mozesz strzelic jaka imitacje drewienka co sadzisz o dabku a moze jablon ??
marcin j Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 kiedys to a4 na warszawskich było u nas w moja a4 , nie wiem czy uzytkownik jeszcze jest u nas w klubie , ale o swoim autku dowiedzial sie prawdy, BTW autko z usa po nie małych przejściach.
Dibo Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Wąski jak już zdecydowałbyś się to do carbonowego dachu jeszcze lusterka i będzie :gwizdanie:
Dibo Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 900 zł :gwizdanie: Cena ok A pytałeś się ile by trzeba zapłacić za lusterka ?
Rekomendowane odpowiedzi