Opublikowano 29 Kwietnia 20224 l 3 minuty temu, kristof91 napisał: Nie miałem chromu. Miałem ori czarne ale jakiś zj** je polakierował na srebrno. Zmatowałem i tyle i tylko tym podkładem KTL czarnym malowałes?
Opublikowano 29 Kwietnia 20224 l Autor 9 minut temu, pit07 napisał: i tylko tym podkładem KTL czarnym malowałes? Bez podkładu miałem srebrne pod spodem lakierowane. Zmatowałem i tylko tym sprayem 2K
Opublikowano 29 Kwietnia 20224 l 4 godziny temu, kristof91 napisał: Malować zaciski na czerwono czy dać sobie spokój? Ja będę malował. Myślę że nie zaszkodzi Koledze podesłałem link do zestawu z Foliatecu i całkiem mu to fajnie wyszło. Drugi rok jeździ nic się z tym nie dzieje Edytowane 29 Kwietnia 20224 l przez krystian3769
Opublikowano 29 Kwietnia 20224 l Autor 28 minut temu, krystian3769 napisał: Ja będę malował. Myślę że nie zaszkodzi Koledze podesłałem link do zestawu z Foliatecu i całkiem mu to fajnie wyszło. Drugi rok jeździ nic się z tym nie dzieje Folia tec spoko. Ja kupuje akryl w mieszalni 2:1 i jest to samo:D
Opublikowano 2 Maja 20224 l W dniu 29.04.2022 o 10:08, kristof91 napisał: Malować zaciski na czerwono czy dać sobie spokój? Ja bym malował
Opublikowano 3 Maja 20224 l Autor 11 godzin temu, M4R1O napisał: Hmmm? O widzisz spoko nawet. Dzięki. Ale wolałbym jakis mniej żarówowy. Tornado red np
Opublikowano 13 Czerwca 20224 l Autor Ostatnio totalny brak czasu na grzebanie przy Audi. Udało się umyć ręcznie wreszcie w sobotę. Udało się kupić lewą końcówkę wydechu z polifta. Jeszcze tylko prawą trzeba. Generalnie roboty przy domu sporo i auto czeka? W planach odświeżenie zacisków Poprawa dechromingu na ramkach bo nie wyszło za dobrze Korekta lakieru z powłoką Generalnie mam dość wypiaskowane błotniki przednie i zastanawiam się czy u nas jest coś na zamaskowanie tego oprócz zaprawki w pedzelku bo po tym będzie jeszcze gorzej. Widziałem gdzieś na insta opcje z blaszką albo jakis system holenderski. A lakierować bym nie chciał bo ori.
Opublikowano 2 Lipca 20223 l Autor W dniu 30.06.2022 o 08:32, wampir napisał: Pokaż proszę te błotniki sporo białych kropeczek. Widziałem gdzies metode nakladania zaprawki szpachelka elastyczna a potem polerka. Powierzchni nie wyrówna ale chociaz zakamufluje białe punkciki.
Opublikowano 5 Lipca 20223 l Ok, już kumam. Pozostaje tylko nakładanie jakiegoś "oszusta" na lakier typu Ultimate Polish, jakiś czas nie będzie widać. Jakbyś znalazł jakiś sposób to daj znać.
Opublikowano 6 Lipca 20223 l W dniu 2.07.2022 o 22:28, kristof91 napisał: sporo białych kropeczek. Widziałem gdzies metode nakladania zaprawki szpachelka elastyczna a potem polerka. Powierzchni nie wyrówna ale chociaz zakamufluje białe punkciki. Pomalować i okleić front ppf .
Opublikowano 8 Lipca 20223 l Autor Nie wiem co zrobic z dyfuzorem z lifta. Mam grafitowy. Niby ładnie odbija z black edition ale nie wiem jak to będzie wyglądało z listwą w piano. Ori black edition ma dyfuzor w czarnej satynie i listwa piano. Ew całość w piano? Co myślicie?
Opublikowano 11 Lipca 20223 l Autor Można powiedzieć że graty skompletowane. Czekam na adaptery jutro mają przyjść i na termin u lakiernika. Nadal niewiem jak to malować. Jestem skłonny ku czarnej satynie + listwa i końcówki w piano. Ale niewiem czy nie zniknie Edytowane 11 Lipca 20223 l przez kristof91
Opublikowano 12 Lipca 20223 l 9 godzin temu, kristof91 napisał: Można powiedzieć że graty skompletowane. Czekam na adaptery jutro mają przyjść i na termin u lakiernika. Nadal niewiem jak to malować. Jestem skłonny ku czarnej satynie + listwa i końcówki w piano. Ale niewiem czy nie zniknie tak jak piszą na forum, to Tobie ma się podobać na pewno doradzałbym dyfuzor pomalować na czarno (mat albo satyna) a jeżeli lubisz black to to możesz iść z końcówkami i listwą; końcówki są dość duże (np. w porównaniu z A6) więc powinno je widać, ale wiadomo że nie tak wyraźnie jak chrom
Opublikowano 13 Lipca 20223 l mod z dokładką niby na plus ale ta zaślepiona końcówka psuje cały efekt