simon__75 Opublikowano 9 Września 2022 Opublikowano 9 Września 2022 (edytowane) Obserwuje i na obecną chwilę jest Zainspirowałeś mnie tą felgą i zamienionym dyfuzorkiem z tyłu.... Edytowane 9 Września 2022 przez simon__75
kris_91 Opublikowano 9 Września 2022 Autor Opublikowano 9 Września 2022 2 godziny temu, simon__75 napisał: Obserwuje i na obecną chwilę jest Zainspirowałeś mnie tą felgą i zamienionym dyfuzorkiem z tyłu.... Dzięki? Generalnie rozglądam się za zimą. 18 sprzedałem. Myśle nad 19": I ewentualnym przemalowaniu na brąz jak RS4 RS5 lub szarych wnęk jak tu
D4NTE Opublikowano 15 Września 2022 Opublikowano 15 Września 2022 Zerknij do @siemian on ma takie u Siebie. Ładne koło lecz na zimę mogą się od soli szybko zniszczyć
siemian Opublikowano 15 Września 2022 Opublikowano 15 Września 2022 To koło w 19 wyglada śmiesznie. Nie rozumiem ludzi którzy kupują repliki dużych kół w mniejszych rozmiarach i potem dziwią się ze wyglada jak kupa. chcecie 19 szukajcie wzoru który wychodzi w 19 chcecie 18 szukajcie 18 chcecie 20 szukajcie 20. potem są takie kwiatki ze aż zęby bolą… 2 1
kris_91 Opublikowano 15 Września 2022 Autor Opublikowano 15 Września 2022 Sam niewiem. @siemian masz dużo racji choć nie do końca? wszystko zalezy na jakim aucie to kolo jest. Kabaret byłby jakby wrzucic 17 w tym wzorze ale o jedno oczko w dół nie powinno być takie złe
kris_91 Opublikowano 16 Września 2022 Autor Opublikowano 16 Września 2022 Urlop sie kończy coś tam podziałałem. Końcowki polakierowane w piano i dokladka też jeszcze raz bo przygasł połysk trochę. Teraz jest idealnie. Ogarnałem też jeden czujnik PDC przy okazji bo mocowanie sie odkleiło. Zająłem się też tymi odpryskami na błotnikach zrobiłem narazie jeden efekt może nie jest idealny ale zawsze mniej widoczne jasne kropki. Miałem dziś poprawić dechroming bo chce zrobić oracalem ale wyslali mi matową folię więc może jutro uda się to ogarnąć. 1
vvalery Opublikowano 29 Września 2022 Opublikowano 29 Września 2022 W dniu 16.09.2022 o 21:39, kristof91 napisał: Urlop sie kończy coś tam podziałałem. Końcowki polakierowane w piano i dokladka też jeszcze raz bo przygasł połysk trochę. Teraz jest idealnie. Ogarnałem też jeden czujnik PDC przy okazji bo mocowanie sie odkleiło. Zająłem się też tymi odpryskami na błotnikach zrobiłem narazie jeden efekt może nie jest idealny ale zawsze mniej widoczne jasne kropki. Miałem dziś poprawić dechroming bo chce zrobić oracalem ale wyslali mi matową folię więc może jutro uda się to ogarnąć. Jak zlikwidowałeś te kropki ? Też tego mam trochę i taki efekt jest elegancki jak zrobiłeś.
kris_91 Opublikowano 29 Września 2022 Autor Opublikowano 29 Września 2022 2 godziny temu, vvalery napisał: Jak zlikwidowałeś te kropki ? Też tego mam trochę i taki efekt jest elegancki jak zrobiłeś. Kupiłem miękka szpachelkę do szpachlowania Colad czarną: Kupiłem zaprawkę pod kolor lakieru, nałożyłem trochę i przeciągnąłem szpachelka w miarę cienko żeby nie było dużo polerowania. Potem przetarłem to fibra z twardym klockiem nasączoną zmywaczem silikonowym, na koniec trochę trizacta i polerka aż zebrałem nadmiar tej zaprawki tam gdzie nie miało jej być i tyle finalnie zostaje tylko w dziurkach z bliska je widać ale normalnie jest niewidoczne. nie wiem ile ta zaprawka tam pożyje ale zobaczymy 2
vvalery Opublikowano 29 Września 2022 Opublikowano 29 Września 2022 Godzinę temu, kristof91 napisał: Kupiłem miękka szpachelkę do szpachlowania Colad czarną: Kupiłem zaprawkę pod kolor lakieru, nałożyłem trochę i przeciągnąłem szpachelka w miarę cienko żeby nie było dużo polerowania. Potem przetarłem to fibra z twardym klockiem nasączoną zmywaczem silikonowym, na koniec trochę trizacta i polerka aż zebrałem nadmiar tej zaprawki tam gdzie nie miało jej być i tyle finalnie zostaje tylko w dziurkach z bliska je widać ale normalnie jest niewidoczne. nie wiem ile ta zaprawka tam pożyje ale zobaczymy Dzięki. Zaprawkę właśnie kupiłem w Audi i się zastanawiam, ale chyba po zimie to zrobię bo teraz raczej pogoda do d...
kris_91 Opublikowano 8 Października 2022 Autor Opublikowano 8 Października 2022 Dziś znalazłem chwilę na założenie osłony Adblue. Szczerze myślałem ze szpara między osłoną a końcówka będzie mniejsza.
kris_91 Opublikowano 21 Października 2022 Autor Opublikowano 21 Października 2022 Znowu mam dylemat: na zimę 19: najbardziej leży mi ostatni wzór ale środkowy też jest spoko i nie wiem 1. 8W0601025AN 2. 8W0601025BD 3. 8W0601025BD 1
Lukasch44 Opublikowano 21 Października 2022 Opublikowano 21 Października 2022 Te ostatnie miałem w moim allroad fajne polecam do niskiego auta , łatwe w utrzymaniu ( mam do sprzedania na forum jest ogłoszenie) . Ale na zimę osobiście wybrał bym numer 2 ?. 1
vvalery Opublikowano 21 Października 2022 Opublikowano 21 Października 2022 Wiadomo, że środkowy ?? 1
granatowy Opublikowano 23 Października 2022 Opublikowano 23 Października 2022 Felgi tylko numer 1. 1 1
Lukasch44 Opublikowano 25 Października 2022 Opublikowano 25 Października 2022 Będzie Pan zadowolony ??
kris_91 Opublikowano 25 Października 2022 Autor Opublikowano 25 Października 2022 @vvalery mycie w zimie było by problematyczne? 1
kris_91 Opublikowano 30 Października 2022 Autor Opublikowano 30 Października 2022 Jednak zwróciłem. Jedna była uszkodzona. No i w połysku słabo wyglądają. ciągle się zastanawiam. AVUS AF18 też ładny ale tak samo jak GMP odbiega od oryginału trochę
vvalery Opublikowano 2 Listopada 2022 Opublikowano 2 Listopada 2022 W dniu 30.10.2022 o 16:58, kristof91 napisał(a): Jednak zwróciłem. Jedna była uszkodzona. No i w połysku słabo wyglądają. ciągle się zastanawiam. AVUS AF18 też ładny ale tak samo jak GMP odbiega od oryginału trochę GMP Italia wygląda lepiej niż oryginał. Kto to z dala w śniegu zauważy.
Rekomendowane odpowiedzi