kamelus_ Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca (edytowane) 18 minut temu, kris_91 napisał(a): Te Hankooki wydają mi się strasznie szerokie Opona oponie nie równa. Na przykład 265 Conti CSC5 jest węższa o 2 cm od 265 Conti CS3. Mało że co producent to inna szerokość opony niby w tym samym rozmiarze to jeszcze jak wyżej napisałem różnice w rzeczywistym wymiarze występują nawet pomiędzy modelami u jednego producenta. Te HANKOOKI 245 na 8j to będzie mega balon moim zdaniem. Edytowane 12 Marca przez kamelus_
kris_91 Opublikowano 12 Marca Autor Opublikowano 12 Marca Znalazłem takie coś w necie 19x8 245 35 19 identyczne te co kupiłem tragedii niema🫡
kris_91 Opublikowano 13 Marca Autor Opublikowano 13 Marca 11 godzin temu, dekiel 13 napisał(a): Rant przetoczyć i bedą. Jakie ET ? To zdjęcie dla zobrazowania opony na feldze, felgi mam te co na zimę 19x8 et26 z RS4
kris_91 Opublikowano 16 Marca Autor Opublikowano 16 Marca Moje obawy się potwierdziły. Nie podoba mi się to totalnie.
dekiel 13 Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca Schowały się jak porzeturlałeś auto. Poka foty z boku auta.
kris_91 Opublikowano 16 Marca Autor Opublikowano 16 Marca 19 minut temu, dekiel 13 napisał(a): Schowały się jak porzeturlałeś auto. Poka foty z boku auta. 2-3 fota po przejechaniu 10km, bardziej się nie schowają...
kamelus_ Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca (edytowane) 2 godziny temu, kris_91 napisał(a): Moje obawy się potwierdziły. Nie podoba mi się to totalnie. Tak jak czułem. Balon fest. Mnie już takie sytuacje nauczyły że kupuje tylko takie opony które wiem jak się układają bo osobiście gdzieś widziałem. Swoją drogą moim zdaniem idealny setup na 8j to 225. Człowiek całe życie się uczy... Edytowane 16 Marca przez kamelus_
kamelus_ Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca W dniu 12.03.2024 o 21:20, kris_91 napisał(a): Znalazłem takie coś w necie 19x8 245 35 19 identyczne te co kupiłem tragedii niema🫡 Zdjęcie od czoła i może ta perspektywa przekłamuje. Albo inny parametr felgi. AUDI na 8j najczęściej fabrycznie dawało 225 lub czasem 235.
kris_91 Opublikowano 16 Marca Autor Opublikowano 16 Marca Tak to wygląda. Mogłem kupić węższe. Chętnie sprzedam komplet. Jakby ktoś chcial
kris_91 Opublikowano 12 Czerwca Autor Opublikowano 12 Czerwca Ostatnio zrobiony został rozrząd na ori gratach. I od jakiegoś czasu klops z checkiem. P200200. Z początku kasowanie błędu. pomagało na jakiś czas ale teraz już nic nie daje. Kupiona nowa chłodniczka z egrem. Niecałe 1900zł z allegro oryginał z zaworem egr. Produkcja 08.2023. Jakby ktoś szukał. W ASO 2500zł. Na dniach biorę się za wymianę.
kris_91 Opublikowano 25 Lipca Autor Opublikowano 25 Lipca Chłodniczka wymieniona. Ale 2 raz bym komuś oddał. Wszystko działa i błąd nie wraca. Wkońcu udało się kupić nową kierę ścięta. Stara już była strasznie styrana. Teraz jest jak w nowym aucie. 3
spin444 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia Chyba jedna z ładniejszych kierownic w Audi 🤩 1
Mockery Opublikowano 30 Sierpnia Opublikowano 30 Sierpnia hej, jak zdemontowałeś przedni emblemat? Jakiś patent? Qrde robiłem ostatnio podejście do tego ale poległem - ułamał mi sie jeden języczek mocujący i dałem se spokój.
kris_91 Opublikowano 2 Września Autor Opublikowano 2 Września W dniu 30.08.2024 o 09:39, Mockery napisał(a): hej, jak zdemontowałeś przedni emblemat? Jakiś patent? Qrde robiłem ostatnio podejście do tego ale poległem - ułamał mi się jeden języczek mocujący i dałem se spokój. To trzeba rwać na siłę inaczej się nie da. Próbowałem 2 razy i zawsze pękało.
Mockery Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września W dniu 2.09.2024 o 08:46, kris_91 napisał(a): To trzeba rwać na siłę inaczej się nie da. Próbowałem 2 razy i zawsze pękało. rwać na siłę na założonym zderzaku czy na zdjętym? tak sobie potem pomyślałem jak już zderzak założyłem, że może podgrzanie opalarką tych zaczepów ...hmmm
Rekomendowane odpowiedzi