dekiel 13 Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia Dużo roboty jest z demontażem góry podłokietnika ?
BlackM4mba Opublikowano 22 Stycznia Opublikowano 22 Stycznia W dniu 17.03.2022 o 21:15, kris_91 napisał(a): Wkońcu ogarnąłem relingi. Początkowo chciałem zdjąć ale stwierdziłem że szkoda ryć wnętrze. Wyszło naprawdę spoko. Rano na bezdotyk opłukać pył i będzie git. Cześć, jak oceniasz trwałość powłoki na relingach po czasie? Farba nie schodzi?
kris_91 Opublikowano 23 Stycznia Autor Opublikowano 23 Stycznia W dniu 22.01.2025 o 09:16, BlackM4mba napisał(a): Cześć, jak oceniasz trwałość powłoki na relingach po czasie? Farba nie schodzi? Prawie 3 lata nic nie odchodzi
kris_91 Opublikowano 23 Stycznia Autor Opublikowano 23 Stycznia W dniu 21.01.2025 o 17:17, dekiel 13 napisał(a): Dużo roboty jest z demontażem góry podłokietnika ? Sciagasz plastik pod klapka i 2 śrubki na torx 1
Mateeeooo Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia W dniu 22.10.2024 o 21:59, kris_91 napisał(a): Choroby ciąg dalszy🤭 Czym te skóry zmatowić wyczyszcze chwilę jest fajnie a potem połysk wychodzi. I taki smaczek na kratkach radarów Też szukam listw tunelu, rączki zakupiłem lecz tunelu brak z białym przeżyciem.
Rekomendowane odpowiedzi