kapaks Opublikowano 5 Grudnia 2021 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Witam Nie mogę otworzyć i zamknąć tylnych lewych drzwi z pilota. Czy wystarczy wymiana zamka?
lukaszbass Opublikowano 5 Grudnia 2021 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Witam najpierw sprawdź kody błędów w vcds o ile masz taka możliwość.
FishBB Opublikowano 5 Grudnia 2021 Opublikowano 5 Grudnia 2021 I do sprawdzenia kable w przelotce do drzwi.
kapaks Opublikowano 5 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2021 To raczej coś z zamkiem, podczas otwierania pilotem trzy drzwi i bagażnik otwierają się i zamykają normalnie, a przy tych drzwiach słychać taki brzęk. Te drzwi mogę otworzyć klamką od wewnątrz pociągając dwa razy jeden za drugim. Manualnie za pomocą kluczyka w drzwiach kierowcy też się nie otwierają. Mechanik mówił że trzeba wymienić zamek.
Pieterb Opublikowano 5 Grudnia 2021 Opublikowano 5 Grudnia 2021 36 minut temu, kapaks napisał: Mechanik mówił że trzeba wymienić zamek. to jedź do niego, tylko co byś się później nie zdziwił Sam naprawiałem 3 z 4 drzwi i we wszystkich uszkodzenie było jednakowe. Także na początek polecam dobrą diagnozę zrobić.
kapaks Opublikowano 5 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2021 Pieterb to jakie miałeś uszkodzenie?
Pieterb Opublikowano 5 Grudnia 2021 Opublikowano 5 Grudnia 2021 To co u większości chyba czyli wiązka drzwi. Wystarczy przejrzeć kilka tematów na forum.
Rekomendowane odpowiedzi