jaroa4 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Witam Panowie, nie wiedziałem gdzie wrzucić post - więc myslę, że w tym temacie będzie idealnie. Ma ktoś pomysł, ile mógłbym cenić Klamki z RS4 B7? Jeszcze wczoraj były po 250zł/szt 3sztuki na allegro, a dzisiaj już ich nie ma Więc myślałem o 200zł, to chyba dobra cena? Mam jeszcze na sprzedaż kanapę z RS4 B7, ale ją kompletnie nie wiem ile cenić, nigdzie nie widzę ogłoszenia tylko komplety po 4k/8k... :/ Ktoś coś podpowie, fotka poglądowa z internetu Z Góry byłbym wdzięczny Panowie!
Fido Opublikowano 13 Grudnia 2021 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Jak nie wiesz to poczytaj forum. Znajdź dział Giełda. Dziękuję za uwagę
jaroa4 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2021 (edytowane) 20 godzin temu, Fido napisał: Jak nie wiesz to poczytaj forum. Znajdź dział Giełda. Dziękuję za uwagę Przeczytaleś całość, czy tylko chciałeś wtrącić swoje nic nie wnoszące 3 grosze? To dział na każdy temat, więc i tu może to stać a na giełdzie trzeba podać cenę jak się wystawia przedmiot Panie Wszystkowiedzący ;-)! Edytowane 14 Grudnia 2021 przez jaroa4
Fido Opublikowano 14 Grudnia 2021 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Dział giełda Sprzedam-Kupię jest w innym miejscu. Nie obrażaj innych. Jak masz coś na sprzedaż to polecam ten dział. https://a4-klub.pl/forum/431-sprzedam-części-samochodowe/
K4rol81 Opublikowano 15 Grudnia 2021 Opublikowano 15 Grudnia 2021 W dniu 13.12.2021 o 15:22, jaroa4 napisał: Witam Panowie, nie wiedziałem gdzie wrzucić post - więc myslę, że w tym temacie będzie idealnie. Ma ktoś pomysł, ile mógłbym cenić Klamki z RS4 B7? Jeszcze wczoraj były po 250zł/szt 3sztuki na allegro, a dzisiaj już ich nie ma Więc myślałem o 200zł, to chyba dobra cena? Mam jeszcze na sprzedaż kanapę z RS4 B7, ale ją kompletnie nie wiem ile cenić, nigdzie nie widzę ogłoszenia tylko komplety po 4k/8k... :/ Ktoś coś podpowie, fotka poglądowa z internetu Z Góry byłbym wdzięczny Panowie! Jakiś czas temu sama kanapę widziałem na portalu aukcyjnym za 400 zł , klamki z tego co widzę trzymają cenę , ja za swoje 3 lata temu za komplet dałem 400 zł z przesyłka
Rekomendowane odpowiedzi