Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Fabryczne Radio Audi A4 B6/7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w moim Audi B7 zakodowane jest Volume na poziomie 7 przy odpaleniu samochodu i włączeniu radia, mianowicie wszystko jest okej, ale jak zgaszę silnik i wyjmę kluczyk ze stacyjki i ponownie uruchomię wraca do ustawienia na poziomie 7 tak jakby miało radio tak zapisane/zapamiętane. I teraz czy da radę to jakoś przekodować żeby był zapisany tom na poziomie 9? Docelowo zawsze słucham radia właśnie na Volume 9/10 ponieważ podczas jazdy na 7 jest za cicho.. Może to drobiazg, ale jestem bardzo ciekawy bo zwykle radia zapamiętują taką wartość jak w chwili odcięcia zapłonu była ustawiona, a tutaj jest inaczej.. ;)

Opublikowano

Tak da się to zmienić, przytrzymaj przycisk menu i tam masz którąś opcje jak volume on czy coś takiego. 

Opublikowano
  • Autor
22 godziny temu, Ivanek napisał:

Tak da się to zmienić, przytrzymaj przycisk menu i tam masz którąś opcje jak volume on czy coś takiego. 

A tak, tak jest znalazłem dzięki, jeszcze mam pytanie Gala na ile ustawić? Żeby nie przesadzić i było okej?>

Opublikowano

Nie mam mikrofonu więc nie działa to u mnie. 

Opublikowano

GALA to automatyczne dopasowanie głośności zależne od prędkości jazdy. Ustaw ją na taki poziom, aby przy danej prędkości, z którą się poruszasz, nie było za głośno lub za cicho. Metoda pròb i błędów.

Funkcja GALA działa bez mikrofonów, nie są one do tej funkcji potrzebne. Radio dostaje sygnał prędkości i na podstawie tego sygnału podwyższa lub pomniejsza automatycznie głośność.

Edytowane przez Muskel1