Muskel1 Opublikowano 13 Lutego 2022 Opublikowano 13 Lutego 2022 Jaki kolor miała wtyczka anteny, którą wypiąłeś i na jej miejsce wpiąłeś nową? Nawigacja działa normalnie?
pawelpawel111 Opublikowano 14 Lutego 2022 Autor Opublikowano 14 Lutego 2022 tak działa.Widzi 7 satelit
Muskel1 Opublikowano 14 Lutego 2022 Opublikowano 14 Lutego 2022 Może jest to stary błąd? Da się wykasować? Powraca?
pawelpawel111 Opublikowano 14 Lutego 2022 Autor Opublikowano 14 Lutego 2022 Po skasowaniu i ponownym zeskanowaniu ten bład jest dalej.
Muskel1 Opublikowano 14 Lutego 2022 Opublikowano 14 Lutego 2022 Hmm.. dziwna sprawa. Skoro navi normalnie działa nie przejmowałbym się tym. Być może nowa antena ma inną rezystancję niż ori co powoduje wyrzucenie błędu.
Muskel1 Opublikowano 14 Lutego 2022 Opublikowano 14 Lutego 2022 Jesteś pewny, że wykasowałeś błąd? Na tym autoscanie, który wrzuciłeś jest przy błędzie stępel czasowy z 29.11.21 przy przebiegu 76498 km. Na tym autoscanie z 15.01.22 masz przebieg 78500km. Wejdż w sterownik 5F i skasuj błąd następnie wykonaj autoscan i go tu wrzuć.
Waldi_82 Opublikowano 25 Lipca Opublikowano 25 Lipca Witam, mam podobny problem, mam błąd 00862, GPS się pogubił, sprawdziłem w zielonym menu i GPS gubił cały czas zasięg, kupiłem nową oryginalną antenę, wymieniłem, GPS działa, satelity widzi w zielonym menu, ale błędu nie da się skasować, co ciekawe częstotliwość błędu jest 1, pojeżdżę parę dni i dalej jest 1. Skasuje błąd, włączę skan i błąd się pojawia taki sam z datą momentu skanowania i częstotliwością błędu 1. Czy ktoś ma pomysł jak to ugryźć? Ja wiem że mógłbym tak jeździć skoro wszystko działa, ale mnie to męczy...
Waldi_82 Opublikowano 26 Lipca Opublikowano 26 Lipca (edytowane) 7 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Klon Tak.....😣 Mam jakiegoś nowego który ma najnowszą wersję softu i może być podłączony do internetu, oraz mam starą wersję na której wszystko robiłem i wszystko działało dobrze. Na obu jest ten sam problem Edytowane 26 Lipca przez Waldi_82
Muskel1 Opublikowano 26 Lipca Opublikowano 26 Lipca (edytowane) To nie było pytanie tylko stwierdzenie. Nie da się skasować bo to klon. Edytowane 26 Lipca przez Muskel1
Waldi_82 Opublikowano 26 Lipca Opublikowano 26 Lipca 14 minut temu, Muskel1 napisał(a): To nie było pytanie tylko stwierdzenie. Nie da się skasować bo to klon. Jesteś pewny, spotkałeś się z taką sytuacją? Jak dotąd wszystko działało dobrze w tym moim vcds
Muskel1 Opublikowano 26 Lipca Opublikowano 26 Lipca Spotkałem się z wieloma sytuacjami gdzie klony nie potrafiły skasować błędów czy zmienić adaptacji czy kodowanń. Podepnij pod oryginał i spróbuj skasować.
Waldi_82 Opublikowano 26 Lipca Opublikowano 26 Lipca Dzisiaj z tym walczyłem i okazało się że źle podłączyłem przewód antenowy do mmi, poprawiłem to i błąd udało się skasować... Więc pełen sukces... Klon jak na razie daje radę...💪💪
Muskel1 Opublikowano 26 Lipca Opublikowano 26 Lipca Radość będzie do momentu aż uwalisz jakiś sterownik😉
Rekomendowane odpowiedzi