kwiatekpolice Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Witam wszystkich i mam pytanie czy nierówna praca silnika na niskich obrotach to wina zabródzonego EGR. Nadmieniam że przy 1300 obr/min już jest wszystko ok i silnik normalnie pracuje. Poprzedni właściciel jeździł nim tylko po mieście i nie wydaje mi się żeby co jakiś czas dawał mu w pędzel.
GRazny Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 mi cieknie straszliwie i chodzi prawidłowo... zrób logi (poducha,wtrysk,dwumas - sporo tego) i POPRAW PROFIL bo takiego silnika nie było w B6
kwiatekpolice Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2009 GRazny Moje niedopatrzenie, już zmieniłem dane w profilu. Logi dopiero zrobię latem w polsce bo tu w norwegii nie mam gdzie. A tak na marginesie to mam zamiar kupić Vag do laptopa tylko nie wiem jaki interfejs.
Cuber Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 A tak na marginesie to mam zamiar kupić Vag do laptopa tylko nie wiem jaki interfejs. Poszukaj na forum to znajdziesz odpowiedź :gwizdanie:
GRazny Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 czemu posty z tego tematu zostały usunięte? coś nie tak z regulaminem?
Rekomendowane odpowiedzi