Tom A4 Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 (edytowane) Znajdź gdzie ktoś kazał w temacie robić to na podłączonym zasilaniu. Edytowane 30 Stycznia 2022 przez Tom A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom A4 Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 (edytowane) Sam kręcisz ubawiłem się. Jak ja robiłem konwersje to ty nie wiedziałeś co to jest. Edytowane 30 Stycznia 2022 przez Tom A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Robiłem u @Tom A4 kowersje, będzie już z 8 latek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CenturionM Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 (edytowane) 8 minut temu, Dev napisał: Robiłem u @Tom A4 kowersje, będzie już z 8 latek konwersja to nic trudnego ;-) w internecie mozna znaleźć wszystko - jak sie dobrze poszuka i popyta to nawet za darmo jeżeli ktoś ma pojęcie o językach programowania może sam odpowiednimi terminalami zgrać wsady i rozpracować co i na jakiej zasadzie działa łyk wiedzy z internetu jest jak łyk wody z hydrantu Edytowane 30 Stycznia 2022 przez CenturionM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi