Damian678& Opublikowano 13 Lutego 2022 Opublikowano 13 Lutego 2022 Witam jeśli nie posiadam tych głośników czy mogę je zamontować jak on się nazywają i gdzie kupie
Muskel1 Opublikowano 13 Lutego 2022 Opublikowano 13 Lutego 2022 (edytowane) To jest system nagłośnienia Bang & Olufsen. Jak masz kilkanaście tyś. do dyspozycji to jak najbardziej możesz dołożyć. Edytowane 13 Lutego 2022 przez Muskel1
ivan1977 Opublikowano 13 Lutego 2022 Opublikowano 13 Lutego 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Muskel1 napisał: To jest system nagłośnienia Bang & Olufsen. Jak masz kilkanaście tyś. do dyspozycji to jak najbardziej możesz dołożyć. Lub podróbka z ali za ok 1,500zł Podnoszenia głośnik wysokotonowy dla Audi A4 A5 A6 A7 A8 Q5 Q7 S4 S5 S6 S7 SQ5|Multi-tone & Claxon Horns| - AliExpress PL.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Edytowane 13 Lutego 2022 przez ivan1977
Muskel1 Opublikowano 13 Lutego 2022 Opublikowano 13 Lutego 2022 5 minut temu, ivan1977 napisał: Lub podróbka z ali za ok 1,500zł Zastąpienie Bose jakimś no name chińskim głośnikiem, tylko po to bo są wysuwane? Albo mam zestaw audio po to, aby słuchać jakościowo dobrej muzyki, albo po to, by oglądać jak głośniczki wyjeżdżają i wjeżdżają. Sorry ale moim zdaniem to bez sensu i pogorszenie a nie poprawienie.
ivan1977 Opublikowano 13 Lutego 2022 Opublikowano 13 Lutego 2022 1 minutę temu, Muskel1 napisał: Zastąpienie Bose jakimś no name chińskim głośnikiem, tylko po to bo są wysuwane? Albo mam zestaw audio po to, aby słuchać jakościowo dobrej muzyki, albo po to, by oglądać jak głośniczki wyjeżdżają i wjeżdżają. Sorry ale moim zdaniem to bez sensu i pogorszenie a nie poprawienie. Nie zgodzę się z Tobą Bose w A6 C7 to nic ciekawego pytający nie napisał że ma Bose może mieć ASS a to już kompletne dno a te głośniki latają po forach i zbierają całkiem pozytywne opinie sam się zastanawiałem nad kupnem ale odpuściłem za wględu na cenę dla mnie zbędny bajer
Muskel1 Opublikowano 13 Lutego 2022 Opublikowano 13 Lutego 2022 7 minut temu, ivan1977 napisał: ale odpuściłem za wględu na cenę dla mnie zbędny bajer Tu się zgodzę.
Rekomendowane odpowiedzi