pisky Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Witam, Czy ktoś już próbował pozbyć się plastikowych oznaczeń silnika na klapie bagażnika. Osobiście posiadam 2.0 i chciałbym sie tego jakoś pozbyć i zatrzymać tylko , myślę że to dało by ludziom więcej do myślenia :biggrin: Jednak kolega mnie przestrzegł, powiedział że jeżeli uda mi się je odkleić to przy próbie usunięcia resztek kleju pozostaną ślady na lakierze. Czy komuś wcześniej udało się to zrobić [ Komentarz dodany przez: pre_pl: 02-04-2007, 21:49 ] dlaczego dałeś to do warsztat ...
Gość Murzyn Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 oczywiscie ze tak, nie ma z tym najmniejszego problemu. zrywasz np cienka zylka (na zasadzie pily) resztki delikatnie zeskrobiesz i doczyscisz benzynka ekstrakcyjna
wojtek79 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Prawdopodobnie mogą pozostać malutkie otworki. Myślę tak dlatego, ponieważ kiedyś zdejmowałem znaczek AUDI na błotniku pod bocznym kierunkowskazem. Był na takim kołeczku. Myśle że to oznaczenie z tyłu też może być na kołeczkach ale podkreślam, tylko tak myślę. P.S. Zdejm tapicerkę z klapy od środka, poświeć tam latarką i może będzie widać czy tam są kołki czy jadnak jest to tylko przyklejone.
wit.s Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 ... Rzekłeś Wodzu. :biggrin: Howgh [ Dodano: 02-04-2007, 21:57 ] U mnie dziurek nie było :biggrin:
daro Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Spokojnie i bez obaw mozasz sciagac emblematy nie ma tam zadnych koleczkow , a jesli masz obawy podjedz do lakiernika i usunie to w kilka minut. Jest taki specjalny gumowy krazek ktory zaklada sie na wirtarke i zdejmuje klej po znaczkach listwach itp.
pisky Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Dzięki chłopaki, uspokoiłem sie trochę
Wihajster Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 tu masz jak to sie robi.wystarczylo poszukac kilka tematów wyzej http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=8922.0
Rekomendowane odpowiedzi