Bambr97 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 (edytowane) Cześć. Ruda zniszczyła dwa błotniki. Ma ktoś jakieś sprawdzone zamienniki? Takie które nie sprawia problemu przy montażu lakiernikom. Kiedyś gdzieś czytałem, że w miarę okej są zamienniki z intercarsu Mam wersję S-Line jeżeli to ma jakieś znaczenie przy błotnikach. Edytowane 14 Kwietnia 2022 przez Bambr97
pelonek1 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Blic Q, nic lepszego nie ma z zamiennika, są w IC. 1
Bambr97 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2022 11 minut temu, pelonek1 napisał: Blic Q, nic lepszego nie ma z zamiennika, są w IC. "Q" w końcówce kodu? Dzięki bardzo, tak gdzieś widziałem przeglądając tematy chłopaków posiadających b7
pelonek1 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 27 minut temu, Bambr97 napisał: "Q" w końcówce kodu? Dzięki bardzo, tak gdzieś widziałem przeglądając tematy chłopaków posiadających b7 W IC są nawet w kolor do B6/B7, jak masz tam jakieś znajomości to kupisz tanio, tylko odcień może się różnić jak się wymienia jeden element i kupuje gotowy polakierowany. 1
Rekomendowane odpowiedzi