Jasiu555 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Mam problem w audi a4b8 allord 3.0 quattro. Konkretniej z skrzynią biegów automatyczna. Jeździłem dziś zgasiłem samochód i odpaliwszy go za 5minut wyskoczył błąd żółta zębatka i w środku wykrzyknik.Mialem do domu blisko więc postanowiłem jechać podczas drogi okazało się że tylko na drugim biegu da się jechać. Po podpięciu okazało się że jest to skrzynia. Moje pytanie brzmi czy ktoś miał podobny problem co się mogło stać ?
Muskel1 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 To skoro podłączałeś pod kompa to wiesz jaka była treść błędu. Wrzuć pełny autoscan, prędzej ktoś coś podpowie, bo samo napisanie że to skrzynia nic tu nikomu nie powie.
Jasiu555 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Problem w tym że nie mam autoscanu pełnego. Tyle co usłyszałem od osoby podłączającej, że skrzynia ale nie pisało co dokładnie. Chyba to nie jest samochód dla mnie. Powinienem sobie kupić 1.6 jakieś
Muskel1 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 S-tronic słynie z tego, że mechatronika w nich siada. Być może to jest przyczyną usterki ale bez protokołu diagnozy są to tyljo domniewania.
Rekomendowane odpowiedzi