manuelos Opublikowano 8 Lutego 2023 Autor Opublikowano 8 Lutego 2023 14 minut temu, Hubertus01 napisał(a): załóż ewentualnie wyższą oponę, ja miałem 255/35/19 Dokładnie taką mam.
egon47 Opublikowano 8 Lutego 2023 Opublikowano 8 Lutego 2023 23 godziny temu, manuelos napisał(a): Aż z ciekawości sprawdziłem wasze auta. Macie manuale z napędem na przód, ja mam quattro + stronic. Wg. katalogów jakie znalazłem to 200 kg. różnicy w masie auta Sprezyny się dobiera nie tylko po silniku ale też klasie wagowej
manuelos Opublikowano 8 Lutego 2023 Autor Opublikowano 8 Lutego 2023 22 minuty temu, egon47 napisał(a): Sprezyny się dobiera nie tylko po silniku ale też klasie wagowej Dobierane były wg. wyszukiwarki producenta na stronie eibach.pl po wybraniu silnika i quattro. E10-15-011-01-22 Miałem poprawiać producenta w jego tabelkach czy ocb ?
manuelos Opublikowano 20 Marca 2023 Autor Opublikowano 20 Marca 2023 Wleciały oryginalny znaczek czarny z przodu + chińska podróbka z tyłu ( nie ma oryginalnych do B8). No i co ważniejsze - obklejone wnętrze w foli - carbon
Rekomendowane odpowiedzi