dawid195a Opublikowano 5 Lipca 2023 Opublikowano 5 Lipca 2023 Szacun wszystko w moim guście oprócz kiery, ale co kto lubi, mam dwa pytanka odnośnie : 1.ramka na tunel w piano z ali , fajnie świeci? opłaca się ? 2.Skąd brałeś listwy okienne i czy wycinałeś szyby tylne ? Potrzebuje poprostu listwy dachowej prawej i nie mogę nigdzie dostać.
Marcin5f Opublikowano 5 Lipca 2023 Autor Opublikowano 5 Lipca 2023 4 godziny temu, dawid195a napisał(a): Szacun wszystko w moim guście oprócz kiery, ale co kto lubi, mam dwa pytanka odnośnie : 1.ramka na tunel w piano z ali , fajnie świeci? opłaca się ? 2.Skąd brałeś listwy okienne i czy wycinałeś szyby tylne ? Potrzebuje poprostu listwy dachowej prawej i nie mogę nigdzie dostać. Listwy kompletowałem przez prawie pół roku. Sprawdzałem nawet zagraniczne aukcje. Teraz niedawno pojawiła się prawa karoseryjna i ja kupiłem. Musisz często sprawdzać allegro, olx itp Szyby tylne wycinałem i kleiłem sam. Ramka ali jest do poprawki bo coś slabo świeci, jak poprawie to wrzucę fotkę. Cena wydaje mi się ze odpowiednią do jakości. Tylko radzę ja od razu okleic ppfem
Marcin5f Opublikowano 15 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2023 Sezon zimowy tuż, tuż. Wleciały nowe opony zimowe, stare nadawały się do wyrzucenia. Wybór padł na Goodyear Ultragrip performance+ Nastepnie doszły emblematy w kolorze piano black, a drodze jest jeszcze listwa zgarniajaca od strony kierowcy bo tej mi brak.
egon47 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Fajne A5 robione z gustem. Skąd dorwałeś ramkę skrzyni biegów piano black mógłbys podrzucić linka ?
Marcin5f Opublikowano 15 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2023 2 godziny temu, egon47 napisał(a): Fajne A5 robione z gustem. Skąd dorwałeś ramkę skrzyni biegów piano black mógłbys podrzucić linka ? Chodzi ci o tą mniejsza ramkę która w standardzie wychodziła w chromie? Ja malowałem łącznie z gałką i usługą obszycia kierownicy
Marcin5f Opublikowano 26 Kwietnia Autor Opublikowano 26 Kwietnia (edytowane) Dechroming ciąg dalszy... Już pod choinkę dostałem od ukochanej dyfuzor od maxtona, niestety nie było czasu ani pogody by go zamontowac Troche kombinacji bylo z przelozeniem anten i sterownika poniewaz mam otwieranie noga, ale udalo sie z tym uporac. Do pełni szczescia brakowaly mi tylko koncowki z kwasowki w kolorze czarnym Finalnie siadło to tak! Emblematy na drzwiach i błotnikach również zrobiły out Przy okazji zbliżał się serwis olejowy. Ostatnio był wymieniany 11 miesięcy temu, a zrobiłem 12tys km, więc od razu zamówiłem pełen pakiet Udalo mi sie rowniez dorwac za pol ceny prawe poszycie tylnego blotnika, ktore mam do wymiany. Nowe z aso bez skazy. Jestem już umówiony na lipiec z blacharzem w Polsce, na wymianę Do pelnego pakietu black brakuje tylko wymiana chromów z przedniego zderzaka ale mam na to sposób i prawdopodobnie wleci zderzak al'a rs look ale więcej o tym dopiero w lipcu. Edytowane 26 Kwietnia przez Marcin5f
liquid8p Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia Jak już robisz pakiet black, to poszycie błotnika może zostać czarne Dyfuzor ładnie siadł, miałem okazję obejrzeć go na żywo u znajomego.
Marcin5f Opublikowano 26 Kwietnia Autor Opublikowano 26 Kwietnia (edytowane) W dniu 26.04.2024 o 08:41, liquid8p napisał(a): Jak już robisz pakiet black, to poszycie błotnika może zostać czarne Dyfuzor ładnie siadł, miałem okazję obejrzeć go na żywo u znajomego. Poszycie właśnie jest takie lekko grafitowe 😆 Dyfuzor też mi się mega podoba jak wiadomo to kwestia gustu Edytowane 28 Kwietnia przez Marcin5f
Marcin5f Opublikowano 26 Maja Autor Opublikowano 26 Maja Jedno sezonowo wleciało lato! Na tą chwilę wygląda to tragicznie ale ten jeden sezon musi to polatać. 19' opona 225/35 rotor Na następny sezon letni planuje kupić nowe felgi i opony. Myślę nad rozmiarem 21'lub 20', dylemat też mam w kolorze, srebrny lub bicolor ( czarny odpada) Wlecą też sprężyny obniżające. Co mówicie? 1
Tomafx Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Hmmm, dziwnie te felgi wyglądają, jakby 18 cali....opony nie powinny być 255/35/19 ? ... Felgi te na dole znacznie lepiej , to są 19-tki ?
Marcin5f Opublikowano 26 Maja Autor Opublikowano 26 Maja (edytowane) Powinny być! Felgi przełożone z mojego a3 8p ale tylko na jeden sezon. Nie kalkulowalo mi się kupować opon tylko na jeden sezon. Mega różnica w profilu 225/255, temu taka japa w nadkolu Edytowane 26 Maja przez Marcin5f Literówki
Marcin5f Opublikowano 22 Lipca Autor Opublikowano 22 Lipca Auto już po kompletnej naprawie blacharstwo lakierniczej Po naprawie nie ma sladu! Przy okazji zostal tez naprawiony prog bo byl lekko wygiety. Dodatkowo wymieniłem klocki przod i tyl, wybór padł na ceramiczne klocki quarro. Następnie pojechałem na serwis diagnostyczny ponieważ pojawiał się błąd P2563 czyli problem z czujnikiem nastawnika ciśnienia doładowania
skotyman Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca jak udało się Ci się założyć kolo z 8p? roztaczałeś otwór centrujący z 57,1 na 66,6 ?
Marcin5f Opublikowano 29 Lipca Autor Opublikowano 29 Lipca (edytowane) W dniu 24.07.2024 o 10:15, skotyman napisał(a): jak udało się Ci się założyć kolo z 8p? roztaczałeś otwór centrujący z 57,1 na 66,6 ? W tamtych felgach było duzo większe et więc musiałem dołożyć dystanse i zdecydowałem się na przelotowe o zmiennym otworze centrującym 57.1->66.6 Edytowane 29 Lipca przez Marcin5f
Rekomendowane odpowiedzi