mike265 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Witam Koledzy jak w temacie , występuje u mnie pulsacyjne huczenie w kołach przednich podczas skrętu w lewo jadąc ponad 100km/h.Niestety nie jestem w stanie wychwycic czy jest to koło prawe czy lewe czy może oba. Dzieje sie tak tylko podczas skrętu w lewo i tylko jadąc z większą prędkością, przy mniejszej prędkości na łukach w lewo nic nie słychać. Opony odpadają gdyż na zimówkach objaw był ten sam a założonem ma teraz nowe letnie opony. Proszę o rade
soolek Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Mogą to być łożyska. Samochodzik na podnośnik, pokręcić kołami i posłuchać.
Daimos Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Sprawdziłbym przednie prawe łożysko czy nie ma luzu.
mike265 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Sprawdziłbym przednie prawe łożysko czy nie ma luzu. O i tu widze jakąś prawidłowośc bo na jesieni uszkodziłem prawe przednie zawieszenie wjeżdżając na chodnik
Rekomendowane odpowiedzi