Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Zawieszenie 1BE obniżające o 20mm - prośba o wycenę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

Na dniach będe miał do sprzedania zawieszenie 1BE do Audi A4 B5 sedan z mojego auta (silnik 1.8 ADR). Mam komplet sprężyn i amortyzatorów (wszystko jeszcze na aucie). Sprzedaję, ponieważ kupiłem sportowe zawieszenie do siebie. Czy możecie mi pomóc w wycenie tego sprzętu? Zawias jest w bdb stanie, nic się nie tłucze, nie buja, amory są ok. Zreztą wszystko można sprawdzić na stacji diagnostycznej.

Ile można za to wołać (4springi+4amory)?

Do moderatorów:

Jeżeli umieściłem ten temat w złym miejscu to proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu. Z góry dziękuje.

Tak wygląda auto na tym zawiasie na oponach 215/45/17:

73763406.jpg

aaaaazjn.jpg

A tak na 195/65/15:

zdjcie001c.jpg

zdjcie005seg.jpg

Więcej zdjęć znajdziecie tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/b5_adr_audi_a4_by_blind_ledy_lampy_zespolone_rh_zw1-t67743.0.html

Opublikowano

sprawdź po ile chodzą na allegro u daj ogłoszenie w odpowiednim dziale :)

Opublikowano

... i może jeszcze PW do mnie :decayed: Bo właśnie mam do wymiany amory.. Jak masz na nich dobry przebieg i na spokojnie, bez moralniaka możesz przekazać na inne auto to może bym od Ciebie kupił.. :cool1:

Opublikowano

ja do B6 w idealnym stanie dałem 700 pln

Opublikowano

... i może jeszcze PW do mnie :decayed: Bo właśnie mam do wymiany amory.. Jak masz na nich dobry przebieg i na spokojnie, bez moralniaka możesz przekazać na inne auto to może bym od Ciebie kupił.. :cool1:

z 200 zł dla Nosferka :naughty:
Opublikowano

ja do B6 w idealnym stanie dałem 700 pln

Wzruszyła nas twoja historia.. :decayed::tongue4::kox:

...ale jest z niej jeden morał.. Do B5 musi być taaaanieejjj... :wink4:

z 200 zł dla Nosferka :naughty:

Od bidy mogę dać :)

A jaka to jeszcze reklama dla auta w dziale MOJA A4 :kox:

*** na moim starym zawieszeniu jeździ teraz Nosferski :shocked: I mówi, że Spoko :kox::naughty:

Na allegro nie ma teraz 1be :confused4:

przynajmniej nie w opisach..

Opublikowano
  • Autor

700zl do B5 za używkę to trochę dużo..

Aktualnie mam kupca na same sprężyny, więc same amortyzatory też mógłbym sprzedać, ale szczerze mówiąc wole oddać komplet. Myślałem nad ceną w okolicach 450-500zl, ale chciałem się dowiedzieć na ile Wy wyceniacie taki zawias..

Opublikowano

400-450 zapłaciłbym jeżeli stan jest OK

Opublikowano

A w przypadku Quattro będą pasowały od FWD(żeby wiedzieć na przyszłosć), bo w niedługim czasie zaczne sie tym interesować pewnie :mysli: ponieważ mam już sprężyny do wymiany z tyłu

Opublikowano

A w przypadku Quattro będą pasowały od FWD(żeby wiedzieć na przyszłosć), bo w niedługim czasie zaczne sie tym interesować pewnie :mysli: ponieważ mam już sprężyny do wymiany z tyłu

tył chyba nie pasi od Q

Opublikowano

400-450 zapłaciłbym jeżeli stan jest OK

400 i biorę :)

Opublikowano
  • Autor

adaho jeżeli masz kogoś np. z rodziny w okolicach Wrocka to możemy się umówić na jazdę próbną i wszystko będzie oczywiste. Moim zdaniem zawias sprawuje się ok. Niestety z braku czasu zdjęty z auta będzie po weekendzie majowym, więc za kilka dni :cool1:

Kowi87 nie mam pojęcia jak to jest w przypadku quattro, ale z sedana nie pasują raczej do avanta.

Opublikowano

adaho jeżeli masz kogoś np. z rodziny w okolicach Wrocka to możemy się umówić na jazdę próbną i wszystko będzie oczywiste. Moim zdaniem zawias sprawuje się ok. Niestety z braku czasu zdjęty z auta będzie po weekendzie majowym, więc za kilka dni :cool1:

Kowi87 nie mam pojęcia jak to jest w przypadku quattro, ale z sedana nie pasują raczej do avanta.

ale ja mam B6... sugerowałem tylko jaka cena byłaby wg. mnie właściwa :naughty:

Opublikowano
  • Autor

ale ja mam B6... sugerowałem tylko jaka cena byłaby wg. mnie właściwa :naughty:

Spoko :>

Opublikowano

ale z sedana nie pasują raczej do avanta.

pasi :cool1:
Opublikowano

to quattro nie pasuje tyl - musisz kupic zawias od wersji quattro

Opublikowano

swoje 1BE sprzedałem Nowakowi za 400zł , stan bardzo dobry

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Zawieszenie zostało zdjęte z auta. Sprężyny są ok. Przednie amortyzaotry są już słabe, mimo tego, że na aucie zachowywały się poprawnie. Cena jaka mnie interesuje to 350zl za cały komplet. tutaj zdjęcia:

dscn9269.th.jpgdscn9270.th.jpg

dscn9271.th.jpgdscn9272.th.jpg