Knodawid Opublikowano 27 Czerwca 2022 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Witam. Mam pewien problem . Otóż wciągnęło mi przewód do wiatraka. Problem polega na tym że prowadzi on do wnętrza, na szczęście ta strona została. Aby lepiej to zobrazować powiem tak. Chodzi o silnik w avancie a4b5 1.8 arg. Mamy trzy przewody wraz z wtyczkami które idą od wiatraka klimy i w tym miejscu gdzie wpina się te trzy wtyczki jest jeszcze jedna która właściwe wciągnęło. Rozebrałem już cały front i ni huhu nie wiem gdzie on był wpięty.... Ten kod był na przewodzie na metce.. 4b1:971.321
Knodawid Opublikowano 27 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2022 Problem dotyczy dalszej części wtyczki tej pierwszej od prawej strony. Pozostałe trzy wpina się w fabryczna wiązkę która idzie od wentylatora klimatyzacji
Knodawid Opublikowano 28 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2022 Czy jesteś pewny? A jeżeli tak to był byś w stanie przybliżyć lokalizację tego wpięcia do czujnika? Tj. przy zamku czy gdzieś indziej?
Banan Opublikowano 28 Czerwca 2022 Opublikowano 28 Czerwca 2022 W zależności od rocznika modelowego możesz tego czujnika nie moeć , w przedlifcie do 99 roku chyba tylko był w momencie gdy był alarm , a potem w każdym A sama wiązka z kabiny i wtyczka może być w każdym przygotowana do wpięcia.
Rekomendowane odpowiedzi