Tomekera Opublikowano 15 Lipca 2022 Opublikowano 15 Lipca 2022 Formalności trwają ... Niedługo odbiór 2 1 1
tobias Opublikowano 15 Lipca 2022 Opublikowano 15 Lipca 2022 gratki, wiadomo że w błażowej są sprawzone sztuki ale tam ostro się przepłaca.
Tomekera Opublikowano 17 Lipca 2022 Autor Opublikowano 17 Lipca 2022 (edytowane) Trochę na pewno. Czy tak ostro to nie wiem. Miałem kilka ważnych kryteriów przy szukaniu auta. Ten egzemplarz spełniał je wszystkie. Wolę trochę dołożyć i mieć to co chce niż szukać po kraju tańszego o kilka tysi egzemplarza. Auto zostało sprawdzone przez Michała Ziółkowskiego z firmy sprawdź-auto24.pl. Po jego raporcie nie mogłem nie kupić tego egzemplarza. A wcześniej trochę aut się naoglądałem. Podliczając te wszystkie wycieczki i koszty z tym związane warto przemyśleć taki zakup. A w porównaniu do ofert np z audi select wcale nie była to wygórowana cena. Edytowane 17 Lipca 2022 przez Tomekera 2
Tomafx Opublikowano 24 Lipca 2022 Opublikowano 24 Lipca 2022 Ładna sztuka, potwierdzam, ten handlarz ma fajne auta i ładnym stanie, cenowo przeważnie ta górna granica. Życzę bezawaryjnej jazdy. 1
vvalery Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Gratulacje !!! Wyposażenie bardzo fajne i sprzedający pewniak zaraz obok Rzeszowa. Lepiej dołożyć i mieć pewne auto, a nie tracić kasę i czas na bezsensowne wycieczki. ???
Tomekera Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Wjechał zestaw startowy. Przegląd + serwis klimatyzacji (na wymagane 525 g czynnika było 420 g, a patrząc w historię serwisów to raczej nikt tam nie zaglądał od 2018 roku). PS. Blachy zakrył mechanik, ja się ich nie wstydzę ? 1
Daniello35 Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia W dniu 5.08.2022 o 05:33, Tomekera napisał(a): Wjechał zestaw startowy. Przegląd + serwis klimatyzacji (na wymagane 525 g czynnika było 420 g, a patrząc w historię serwisów to raczej nikt tam nie zaglądał od 2018 roku). PS. Blachy zakrył mechanik, ja się ich nie wstydzę ? Cześć robiles może wymianę oleju w skrzyni automatycznej??? Jak tak to gdzie ??? pozdrawiam
michasssxDD Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia W dniu 5.08.2022 o 05:33, Tomekera napisał(a): Wjechał zestaw startowy. Przegląd + serwis klimatyzacji (na wymagane 525 g czynnika było 420 g, a patrząc w historię serwisów to raczej nikt tam nie zaglądał od 2018 roku). PS. Blachy zakrył mechanik, ja się ich nie wstydzę ? Można wiedzieć jaka cena za klimatyzację?
D4NTE Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia 15 godzin temu, michasssxDD napisał(a): Można wiedzieć jaka cena za klimatyzację? Ja teraz w aso PIA Kraków koło 500 zł płaciłem. Cena zależy od tego ile wejdzie czynnika. Usługa 350-360 zł plus koszta czynnika✌️
Rekomendowane odpowiedzi