frog125 Opublikowano 21 Lipca 2022 Opublikowano 21 Lipca 2022 (edytowane) Mam problem od pewnego czasu gdyż nie wyłącza mi się wzmacniacz po zamknięciu drzwi. Styki wszystkie przeczyszczone, po wyjęciu bezpiecznika 30A z prawej strony słuchać pyknięcie ze się rozłącza. Czy to może być wina ze w środku padł jakiś stycznik. Posiadam mmi2g Edytowane 21 Lipca 2022 przez frog125
frog125 Opublikowano 21 Lipca 2022 Autor Opublikowano 21 Lipca 2022 Nie mam błędów żadnych. Jak wyłączam bezpiecznikiem to jest ok słuchać przekaźnik. Jedynie po otwarciu zalacza się lecz potem już nie wyłącza
frog125 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Blad jaki mam 00384 przerwa w magistrali most. Sprawdzałem wszystkie wtyczki są ok blututch dziala mmi tez. Jedyny problem ze się nie zawsze wylaczy po zamknięciu auta. Gdzie szukać przyczyny?
Muskel1 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 (edytowane) Masz napisane w błędzie. Masz gdzieś przerwę w magistrali MOST (światłowód). VCDS ma funkcję sprawdzania pętli. Wykojaj to może coś pokaże. Edytowane 11 Sierpnia 2022 przez Muskel1
frog125 Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Nie wiem jak to sprawdzić przez vcds ale poszukam. Sek w tym ze wszytko działał. Sprawdzałem kazda wtyczkę i światło dochodzi.
frog125 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Dzięki wielkie za pomoc, wygląda ze jest ok. Nie wiem gdzie szukać dale. Może któryś sterownik jest walniety. Albo wzmacniacz. Byłem sprawdzić ten przekaźnik to przejscie na nim jest.
Rekomendowane odpowiedzi