Andrzejgruz Opublikowano 28 Lipca 2022 Opublikowano 28 Lipca 2022 (edytowane) Witam, wywaliłem pompę Sai, zawór kombi i mam taki problem z jedną rurka co była od tych dwóch rzeczy wymienione wyżej. Ponieważ do niej jest przymocowana również cienka rurka od podciśnienia, ktoś coś kombinował, da rade to jakoś ominąć? Czy kupić 1m przewodu i połączyć że sobą a rurki wywalić? Do tych rurek jest również zamontowana blaszka do której jest przypięty przewód od sondy oraz nad nią jest przewód od turbiny. Zagraniczny chłopak to zrobił : DIY - B6 1.8t - Vacuum line and Check Valve removal/simplification WWW.AUDIZINE.COM Well I just finished getting rid of all the “unneeded” check valves, vacuum lines and PCV system. There is now a lot more room to work with….valve cover gasket is about a 10 minute job, and the coolant... Ktoś się bawił? Edytowane 31 Lipca 2022 przez Andrzejgruz
Andrzejgruz Opublikowano 28 Lipca 2022 Autor Opublikowano 28 Lipca 2022 (edytowane) Close. Wyciąłem tylko rurkę od pompy sai Edytowane 31 Lipca 2022 przez Andrzejgruz
Rekomendowane odpowiedzi