kuredu Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Fajnie, że większość w Bukowninie poznałem, Piła mnie raczej nie dotyczy no chyba, że w zakresie "pomocy" w pewnych sprawach. Przecie masz rzut oszczepem ? mówi się beretem Nie prawda prawda [br]Dopisany: 25 Kwiecień 2009, 23:27_________________________________________________ewentualnie mówi się rzut niemowlakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Fajnie, że większość w Bukowninie poznałem, Piła mnie raczej nie dotyczy no chyba, że w zakresie "pomocy" w pewnych sprawach. Przecie masz rzut oszczepem ? mówi się beretem Nie prawda Przeszczepem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Fajnie, że większość w Bukowninie poznałem, Piła mnie raczej nie dotyczy no chyba, że w zakresie "pomocy" w pewnych sprawach. Przecie masz rzut oszczepem ? mówi się beretem Nie prawda Przeszczepem Bo zgłosze Was do moderatora :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 jeszcze bedzie konkurencja na zlocie - picie piwa na czas ale to w osroDku - ktos chetny????[br]Dopisany: 25 Kwiecień 2009, 23:31_________________________________________________ Bo zgłosze Was do moderatora :polew: a do którego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Bo zgłosze Was do moderatora :polew: skarżypyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Bo zgłosze Was do moderatora :polew: skarżypyta zaraz się go na listę rezerwową przerzuci :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Dobra ide spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Fajnie, że większość w Bukowninie poznałem, Piła mnie raczej nie dotyczy no chyba, że w zakresie "pomocy" w pewnych sprawach. Przecie masz rzut oszczepem ? mówi się beretem Nie prawda Przeszczepem Bo zgłosze Was do moderatora :polew: Pozwalam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Bo zgłosze Was do moderatora :polew: Pozwalam.. Jezu też widzę się pcha na siłe na listę rezerwową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 A gdzie wygodniej..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 rezerwowa śpi pod gołym niebem na szyszkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Wolalbym pod gola d*pa.. :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 rezerwowa śpi pod gołym niebem na szyszkach Dobrze, że nie z szyszką w .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Albo na.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Jezu Iverson sam jedzie wieć jak Ci pasuje :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Nie to mialem na mysli.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Dobra ide spać nie zaśpij na zlot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Nie to mialem na mysli.. jak dają to trza brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Nie to mialem na mysli.. jak dają to trza brać \ a co dają bo ja nie w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Nie to mialem na mysli.. jak dają to trza brać \ a co dają bo ja nie w temacie gołą pupe Iversona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi