kuredu Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 właśnie kto jedzie z małym dzieckiem niech daje znac na PW to dwójke dostaje w pierwszej kolejności
Madas Opublikowano 14 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2009 kuredu napisał(a): właśnie kto jedzie z małym dzieckiem niech daje znac na PW to dwójke dostaje w pierwszej kolejności to po liście widać
kuredu Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 SĄ DWA POKOJE 3os - ŁOŻE MAŁŻEŃSKIE + JEDNO ŁÓŻKO JEDYNKA TAKŻE JAKAŚ PARA MOŻE DOBRAĆ SOBIE KOGOŚ DO POKOJU
jarko Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Madas napisał(a): ja będę z dzieckiem więc muszę mieć jakieś normalne warunki ....tak jak Ty zresztą kuredu napisał(a): właśnie kto jedzie z małym dzieckiem niech daje znac na PW to dwójke dostaje w pierwszej kolejności :gwizdanie: _________________________________________________ singli do szóstek dajcie
ykk Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 kuredu napisał(a): SĄ DWA POKOJE 3os - ŁOŻE MAŁŻEŃSKIE + JEDNO ŁÓŻKO JEDYNKA TAKŻE JAKAŚ PARA MOŻE DOBRAĆ SOBIE KOGOŚ DO POKOJU
jarko Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 ykk napisał(a): kuredu napisał(a): SĄ DWA POKOJE 3os - ŁOŻE MAŁŻEŃSKIE + JEDNO ŁÓŻKO JEDYNKA TAKŻE JAKAŚ PARA MOŻE DOBRAĆ SOBIE KOGOŚ DO POKOJU Jerzyk chętny widze
slaweq Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 jarko napisał(a): singli do szóstek dajcie
Madas Opublikowano 14 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2009 ja mogę przyjąć jakąś kobitkę :gwizdanie:
jarko Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Madas napisał(a): kuredu napisał(a): właśnie kto jedzie z małym dzieckiem niech daje znac na PW to dwójke dostaje w pierwszej kolejności to po liście widać a za rok Wszyscy z dziećmi pojadą :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Madas napisał(a): kuredu napisał(a): właśnie kto jedzie z małym dzieckiem niech daje znac na PW to dwójke dostaje w pierwszej kolejności to po liście widać no własnie wg listy to tylko 5 par z dziecmi jedzie i wiem że kto smi mówił ze ma żone w ciąży zaawansowanej ale nie pamietam kto to był bo tez bym mu dwójkę dał
nike21 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 a dla mnie apartament jest przyszykowany? :gwizdanie:
jarko Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Madas napisał(a): co sugerujesz Jarek jak zwykle nic :gwizdanie:
Madas Opublikowano 14 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2009 nike21 napisał(a): a dla mnie apartament jest przyszykowany? :gwizdanie: jest jest już gotowy ..... :polew:
nike21 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 oczywiscie taki z jacuzzi i lozkiem wodnym :gwizdanie:
Madas Opublikowano 14 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2009 nike21 napisał(a): oczywiscie taki z jacuzzi i lozkiem wodnym :gwizdanie: wszystko bendzie nic się nie martf ... śmiało morzesz pienionrzki wpłaacać
ykk Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 jarko napisał(a): ykk napisał(a): kuredu napisał(a): SĄ DWA POKOJE 3os - ŁOŻE MAŁŻEŃSKIE + JEDNO ŁÓŻKO JEDYNKA TAKŻE JAKAŚ PARA MOŻE DOBRAĆ SOBIE KOGOŚ DO POKOJU Jerzyk chętny widze Z parka panienek jak najbardziej..
nike21 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Madas napisał(a): nike21 napisał(a): oczywiscie taki z jacuzzi i lozkiem wodnym :gwizdanie: wszystko bendzie nic się nie martf ... śmiało morzesz pienionrzki wpłaacać widze ze przed polnoca Ci sie dysmozgowie wlacza
jarko Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 ykk napisał(a): jarko napisał(a): ykk napisał(a): kuredu napisał(a): SĄ DWA POKOJE 3os - ŁOŻE MAŁŻEŃSKIE + JEDNO ŁÓŻKO JEDYNKA TAKŻE JAKAŚ PARA MOŻE DOBRAĆ SOBIE KOGOŚ DO POKOJU Jerzyk chętny widze Z parka panienek jak najbardziej.. I każdej dasz po lizaku
adadur Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 jarko napisał(a): ykk napisał(a): jarko napisał(a): ykk napisał(a): kuredu napisał(a): SĄ DWA POKOJE 3os - ŁOŻE MAŁŻEŃSKIE + JEDNO ŁÓŻKO JEDYNKA TAKŻE JAKAŚ PARA MOŻE DOBRAĆ SOBIE KOGOŚ DO POKOJU Jerzyk chętny widze Z parka panienek jak najbardziej.. I każdej dasz po lizaku Nie kumam po co ta jedynka jak panienki położą sie po obu stronach...
Rekomendowane odpowiedzi