Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Nosferski rozumiem ze na letnim znowu chlejemy? :naughty: Byłoby zacnie Musi być zacnie bedzie zacnie :naughty: :gwizdanie: :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Że co że tylko to mało będzie Jak tylko, jak nie tylko. Każdy tradycyjnie przywozi czystą, a ośrodek stawia cytrynówę.
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Że co że tylko to mało będzie Jak tylko, jak nie tylko. Każdy tradycyjnie przywozi czystą, a ośrodek stawia cytrynówę. O i tak brzmi lepiej [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 22:21_________________________________________________Oj znowu będzie się działo :>
jarko Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Że co że tylko to mało będzie Jak tylko, jak nie tylko. Każdy tradycyjnie przywozi czystą, a ośrodek stawia cytrynówę. Jakiś standart teraz
Nosfer Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 A Ja tam jestem ciekaw w jaki sposób do tej pory nie poznałem się "dobrze" z Jarkiem Na zimowym to chyba nawet nie zamieniliśmy zdania.. Ale... Jareczku.. Na letni wezmę butlę "only You & Me"
jarko Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Ale... Jareczku.. Na letni wezmę butlę "only You & Me" to już zakrawa powoli na jakiś fan club
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Ale... Jareczku.. Na letni wezmę butlę "only You & Me" to już zakrawa powoli na jakiś fan club Oho jakieś imprezy PW na zlocie się szykują
fantastic Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Ale... Jareczku.. Na letni wezmę butlę "only You & Me" to już zakrawa powoli na jakiś fan club Oho jakieś imprezy PW na zlocie się szykują spoko panie assistance dział bez względu gdzie się znajdujesz także jak pójdziesz z chopami na strone to na pewno się podzeilą :>
tomaszu Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 dzien dobry [br] Jak tylko, jak nie tylko. Każdy tradycyjnie przywozi czystą, a ośrodek stawia cytrynówę. Jakiś standart teraz Do takiego standardu musimy doprowadzić.
nike21 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Jak tylko, jak nie tylko. Każdy tradycyjnie przywozi czystą, a ośrodek stawia cytrynówę. Jakiś standart teraz Do takiego standardu musimy doprowadzić. taaa, cytrynowka w Bukowinie byla wyborna
Guregoru Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Szkoda że tak szybko się skończyła
jarko Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Szkoda że tak szybko się skończyła a może jednak lepiej :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 No dla niektórych na pewno :polew:
moskal Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 kurrrwa czy ja moge miec kiedys sprawny komputer w momencie kiedy lista chetnych jest otwierana , a nie jak kurrwa zawsze w momencie ,kiedy nadprogramowo jest juz wpisanych 30 osób. k**estwo jakies pier**lone i ch*j. To tyle w temacie , ale mam wkurwa niemożliwego ;(
poziek Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 kurrrwa czy ja moge miec kiedys sprawny komputer w momencie kiedy lista chetnych jest otwierana , a nie jak kurrwa zawsze w momencie ,kiedy nadprogramowo jest juz wpisanych 30 osób. k**estwo jakies pier**lone i ch*j. To tyle w temacie , ale mam wkurwa niemożliwego ;( Ale po co ten stres? I po co te nerwy ? Pewnie ktoś wypadnie z listy to wskoczysz
moskal Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ale po co ten stres? I po co te nerwy ? Pewnie ktoś wypadnie z listy to wskoczysz ale jestem jako 30 z listy rezerwowej , szansa na wyjazd jest identyczna jak to , że Andy zamontuje następny moduł BT w swoim aucie
Tomeks Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 szansa na wyjazd jest identyczna jak to , że Andy zamontuje następny moduł BT w swoim aucie to do zobaczenia na zlocie
robi1811 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 A Ja mam inne pytanie.. W wieku 16 lat chyba nie wydają jeszcze prawa jazdy ? Ja wparóję z ojczulkiem ja coś
moskal Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 to do zobaczenia na zlocie chyba jednak nie , jemu sie nie udało
Rekomendowane odpowiedzi