Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Nosferski rozumiem ze na letnim znowu chlejemy? :naughty: Byłoby zacnie Musi być zacnie bedzie zacnie :naughty: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Że co że tylko to mało będzie Jak tylko, jak nie tylko. Każdy tradycyjnie przywozi czystą, a ośrodek stawia cytrynówę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Że co że tylko to mało będzie Jak tylko, jak nie tylko. Każdy tradycyjnie przywozi czystą, a ośrodek stawia cytrynówę. O i tak brzmi lepiej [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 22:21_________________________________________________Oj znowu będzie się działo :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Że co że tylko to mało będzie Jak tylko, jak nie tylko. Każdy tradycyjnie przywozi czystą, a ośrodek stawia cytrynówę. Jakiś standart teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 A Ja tam jestem ciekaw w jaki sposób do tej pory nie poznałem się "dobrze" z Jarkiem Na zimowym to chyba nawet nie zamieniliśmy zdania.. Ale... Jareczku.. Na letni wezmę butlę "only You & Me" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Ale... Jareczku.. Na letni wezmę butlę "only You & Me" to już zakrawa powoli na jakiś fan club Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Ale... Jareczku.. Na letni wezmę butlę "only You & Me" to już zakrawa powoli na jakiś fan club Oho jakieś imprezy PW na zlocie się szykują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Ale... Jareczku.. Na letni wezmę butlę "only You & Me" to już zakrawa powoli na jakiś fan club Oho jakieś imprezy PW na zlocie się szykują spoko panie assistance dział bez względu gdzie się znajdujesz także jak pójdziesz z chopami na strone to na pewno się podzeilą :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 dzien dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 dzien dobry [br] Jak tylko, jak nie tylko. Każdy tradycyjnie przywozi czystą, a ośrodek stawia cytrynówę. Jakiś standart teraz Do takiego standardu musimy doprowadzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Jak tylko, jak nie tylko. Każdy tradycyjnie przywozi czystą, a ośrodek stawia cytrynówę. Jakiś standart teraz Do takiego standardu musimy doprowadzić. taaa, cytrynowka w Bukowinie byla wyborna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Szkoda że tak szybko się skończyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Szkoda że tak szybko się skończyła a może jednak lepiej :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 No dla niektórych na pewno :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 kurrrwa czy ja moge miec kiedys sprawny komputer w momencie kiedy lista chetnych jest otwierana , a nie jak kurrwa zawsze w momencie ,kiedy nadprogramowo jest juz wpisanych 30 osób. k**estwo jakies pier**lone i ch*j. To tyle w temacie , ale mam wkurwa niemożliwego ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 kurrrwa czy ja moge miec kiedys sprawny komputer w momencie kiedy lista chetnych jest otwierana , a nie jak kurrwa zawsze w momencie ,kiedy nadprogramowo jest juz wpisanych 30 osób. k**estwo jakies pier**lone i ch*j. To tyle w temacie , ale mam wkurwa niemożliwego ;( Ale po co ten stres? I po co te nerwy ? Pewnie ktoś wypadnie z listy to wskoczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ale po co ten stres? I po co te nerwy ? Pewnie ktoś wypadnie z listy to wskoczysz ale jestem jako 30 z listy rezerwowej , szansa na wyjazd jest identyczna jak to , że Andy zamontuje następny moduł BT w swoim aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 szansa na wyjazd jest identyczna jak to , że Andy zamontuje następny moduł BT w swoim aucie to do zobaczenia na zlocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi1811 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 A Ja mam inne pytanie.. W wieku 16 lat chyba nie wydają jeszcze prawa jazdy ? Ja wparóję z ojczulkiem ja coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 to do zobaczenia na zlocie chyba jednak nie , jemu sie nie udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi