kuredu Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ten ośrodek nie wie co go czeka niech już stawiają obok nowy :polew: no to będzie gnój .... a jak tam byliśmy to powiedzieliśmy że przyjadą porządni, kulturalni ludzie na poziomie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ten ośrodek nie wie co go czeka niech już stawiają obok nowy :polew: no to będzie gnój .... a jak tam byliśmy to powiedzieliśmy że przyjadą porządni, kulturalni ludzie na poziomie :polew: Jak można tak kłamać w żywe oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ten ośrodek nie wie co go czeka niech już stawiają obok nowy :polew: no to będzie gnój .... a jak tam byliśmy to powiedzieliśmy że przyjadą porządni, kulturalni ludzie na poziomie :polew: w koncu jak to powiedzieli Ci z A3 klubu - dziadkowozy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ten ośrodek nie wie co go czeka niech już stawiają obok nowy :polew: no to będzie gnój .... a jak tam byliśmy to powiedzieliśmy że przyjadą porządni, kulturalni ludzie na poziomie :polew: powiemu że to z EU :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ten ośrodek nie wie co go czeka niech już stawiają obok nowy :polew: no to będzie gnój .... a jak tam byliśmy to powiedzieliśmy że przyjadą porządni, kulturalni ludzie na poziomie :polew: powiemu że to z EU :gwizdanie: byle nie mowic ze z Wiejskiej :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ten ośrodek nie wie co go czeka niech już stawiają obok nowy :polew: no to będzie gnój .... a jak tam byliśmy to powiedzieliśmy że przyjadą porządni, kulturalni ludzie na poziomie :polew: w koncu jak to powiedzieli Ci z A3 klubu - dziadkowozy nie dziedkowozy tylko przypomniałem sobie i to było "TATUSIOWOZY" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ten ośrodek nie wie co go czeka niech już stawiają obok nowy :polew: no to będzie gnój .... a jak tam byliśmy to powiedzieliśmy że przyjadą porządni, kulturalni ludzie na poziomie :polew: Jak można tak kłamać w żywe oczy Eee, ja się mam za porządnego i bydła w ogóle nie robie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Eee, ja się mam za porządnego i bydła w ogóle nie robie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Eee, ja się mam za porządnego i bydła w ogóle nie robie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 jak to mowia: male dzieci maly problem, duze dzieci duzy problem :gwizdanie: bedzie czad :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 bedzie czad :kox: czyli jak zwykle... dużo chlania i duż pier.... o niczym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 kurde, a ja narąbany byłem bardzo dawno temu... muszę chyba potrenować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 kurde, a ja narąbany byłem bardzo dawno temu... muszę chyba potrenować spoko ze mną wygrasz bez problemu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 ale potrenować trzeba tak czy siak, bo nie wiem jak moja wątroba przeżyła by taki start bez treningu na zlocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 bedzie czad :kox: czyli jak zwykle... dużo chlania i duż pier.... o niczym jak sie duzo chleje to gadka zawsze ma sens... chociaz jest bez sensu :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ale ja sie już zesrałem Zesrasz się drugi raz, jak na zlocie skoczysz ze spadochronem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 ale potrenować trzeba tak czy siak, bo nie wiem jak moja wątroba przeżyła by taki start bez treningu na zlocie trening czyni mistrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Już widzę te obore na zlocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 bedzie czad :kox: czyli jak zwykle... dużo chlania i duż pier.... o niczym jak sie duzo chleje to gadka zawsze ma sens... chociaz jest bez sensu :kox: z sensem prawisz kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Już widzę te obore na zlocie. uwierz mi ze nie jestes sobie tego w stanie wyobrazic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi