kuredu Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ten ośrodek nie wie co go czeka niech już stawiają obok nowy :polew: no to będzie gnój .... a jak tam byliśmy to powiedzieliśmy że przyjadą porządni, kulturalni ludzie na poziomie :polew:
Guregoru Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ten ośrodek nie wie co go czeka niech już stawiają obok nowy :polew: no to będzie gnój .... a jak tam byliśmy to powiedzieliśmy że przyjadą porządni, kulturalni ludzie na poziomie :polew: Jak można tak kłamać w żywe oczy
nike21 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ten ośrodek nie wie co go czeka niech już stawiają obok nowy :polew: no to będzie gnój .... a jak tam byliśmy to powiedzieliśmy że przyjadą porządni, kulturalni ludzie na poziomie :polew: w koncu jak to powiedzieli Ci z A3 klubu - dziadkowozy
Patrykbor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ten ośrodek nie wie co go czeka niech już stawiają obok nowy :polew: no to będzie gnój .... a jak tam byliśmy to powiedzieliśmy że przyjadą porządni, kulturalni ludzie na poziomie :polew: powiemu że to z EU :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ten ośrodek nie wie co go czeka niech już stawiają obok nowy :polew: no to będzie gnój .... a jak tam byliśmy to powiedzieliśmy że przyjadą porządni, kulturalni ludzie na poziomie :polew: powiemu że to z EU :gwizdanie: byle nie mowic ze z Wiejskiej :naughty:
Madas Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ten ośrodek nie wie co go czeka niech już stawiają obok nowy :polew: no to będzie gnój .... a jak tam byliśmy to powiedzieliśmy że przyjadą porządni, kulturalni ludzie na poziomie :polew: w koncu jak to powiedzieli Ci z A3 klubu - dziadkowozy nie dziedkowozy tylko przypomniałem sobie i to było "TATUSIOWOZY"
jarko Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ten ośrodek nie wie co go czeka niech już stawiają obok nowy :polew: no to będzie gnój .... a jak tam byliśmy to powiedzieliśmy że przyjadą porządni, kulturalni ludzie na poziomie :polew: Jak można tak kłamać w żywe oczy Eee, ja się mam za porządnego i bydła w ogóle nie robie
Gość TrueOgre Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Eee, ja się mam za porządnego i bydła w ogóle nie robie
jarko Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Eee, ja się mam za porządnego i bydła w ogóle nie robie
nike21 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 jak to mowia: male dzieci maly problem, duze dzieci duzy problem :gwizdanie: bedzie czad :kox:
jarko Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 bedzie czad :kox: czyli jak zwykle... dużo chlania i duż pier.... o niczym
mcm Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 kurde, a ja narąbany byłem bardzo dawno temu... muszę chyba potrenować
Madas Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 kurde, a ja narąbany byłem bardzo dawno temu... muszę chyba potrenować spoko ze mną wygrasz bez problemu :gwizdanie:
mcm Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 ale potrenować trzeba tak czy siak, bo nie wiem jak moja wątroba przeżyła by taki start bez treningu na zlocie
nike21 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 bedzie czad :kox: czyli jak zwykle... dużo chlania i duż pier.... o niczym jak sie duzo chleje to gadka zawsze ma sens... chociaz jest bez sensu :kox:
tomaszu Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ale ja sie już zesrałem Zesrasz się drugi raz, jak na zlocie skoczysz ze spadochronem.
nike21 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 ale potrenować trzeba tak czy siak, bo nie wiem jak moja wątroba przeżyła by taki start bez treningu na zlocie trening czyni mistrza
jarko Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 bedzie czad :kox: czyli jak zwykle... dużo chlania i duż pier.... o niczym jak sie duzo chleje to gadka zawsze ma sens... chociaz jest bez sensu :kox: z sensem prawisz kolego
nike21 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Już widzę te obore na zlocie. uwierz mi ze nie jestes sobie tego w stanie wyobrazic
Rekomendowane odpowiedzi