nike21 Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 nie ma co wspominać trzeba tworzyć historię stary juz jestem albo wyroslem i zostalem przy najlepszym :gwizdanie: teraz to bujany fotel, cieple kapcie, piwko i fajeczka
GILI Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 nie ma co wspominać trzeba tworzyć historię stary juz jestem albo wyroslem i zostalem przy najlepszym :gwizdanie: teraz to bujany fotel, cieple kapcie, piwko i fajeczka chyba o czymś zapomniałeś :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 nie ma co wspominać trzeba tworzyć historię stary juz jestem albo wyroslem i zostalem przy najlepszym :gwizdanie: teraz to bujany fotel, cieple kapcie, piwko i fajeczka chyba o czymś zapomniałeś :gwizdanie: ostatnio do 4 nad ranem go przekonywałem do tego o czym zapomnial ale nie daje sie przekonac
GILI Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 nie ma co wspominać trzeba tworzyć historię stary juz jestem albo wyroslem i zostalem przy najlepszym :gwizdanie: teraz to bujany fotel, cieple kapcie, piwko i fajeczka chyba o czymś zapomniałeś :gwizdanie: ostatnio do 4 nad ranem go przekonywałem do tego o czym zapomnial ale nie daje sie przekonac z nim trzeba delikatnie ...
Madas Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Opublikowano 24 Maja 2009 Nikuś to taki kurde delikatny jest normalnie velvet
rav Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 teraz to bujany fotel, cieple kapcie, piwko i fajeczka Jak z profilu wynika 26-latek " bujany fotel, cieple kapcie," ech... szybko przeszedłeś w wiek emeryta Jak dla mnie to najleprzy czas aby popić pojeździć i poużywać :>
nike21 Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 nie ma co wspominać trzeba tworzyć historię stary juz jestem albo wyroslem i zostalem przy najlepszym :gwizdanie: teraz to bujany fotel, cieple kapcie, piwko i fajeczka chyba o czymś zapomniałeś :gwizdanie: o czym [br]Dopisany: 24 Maj 2009, 21:17_________________________________________________ Nikuś to taki kurde delikatny jest normalnie velvet to ma byc komplement? teraz to bujany fotel, cieple kapcie, piwko i fajeczka Jak z profilu wynika 26-latek " bujany fotel, cieple kapcie," ech... szybko przeszedłeś w wiek emeryta ojj drocze sie :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 teraz to bujany fotel, cieple kapcie, piwko i fajeczka Jak z profilu wynika 26-latek " bujany fotel, cieple kapcie," ech... szybko przeszedłeś w wiek emeryta stary on był 7lat w komandosach jako tajny agent upijał wszytskich i wyciagal tajne informacje
nike21 Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 BTW w tym roku 27 [br]Dopisany: 24 Maj 2009, 21:19_________________________________________________ stary on był 7lat w komandosach jako tajny agent upijał wszytskich i wyciagal tajne informacje :naughty:
rav Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 upijał wszytskich i wyciagal tajne informacje chyba wodą wrzosową
nike21 Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 nie wazne jaka, jak ma min 40 koni to jest
Madas Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Opublikowano 24 Maja 2009 teraz to bujany fotel, cieple kapcie, piwko i fajeczka Jak z profilu wynika 26-latek " bujany fotel, cieple kapcie," ech... szybko przeszedłeś w wiek emeryta stary on był 7lat w komandosach jako tajny agent upijał wszytskich i wyciagal tajne informacje no był mogę potwierdzić :polew:
rav Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 teraz to bujany fotel, cieple kapcie, piwko i fajeczka Jak z profilu wynika 26-latek " bujany fotel, cieple kapcie," ech... szybko przeszedłeś w wiek emeryta stary on był 7lat w komandosach jako tajny agent upijał wszytskich i wyciagal tajne informacje no był mogę potwierdzić :polew: A ja mogę potwierdzić, że był szefem 7 banków 6 spółek i 4 luksusowych kółek A4 :> i miał znajomości w AWS mój Boże, wiodło Mu się nie najgożej :naughty:
GILI Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 teraz to bujany fotel, cieple kapcie, piwko i fajeczka Jak z profilu wynika 26-latek " bujany fotel, cieple kapcie," ech... szybko przeszedłeś w wiek emeryta stary on był 7lat w komandosach jako tajny agent upijał wszytskich i wyciagal tajne informacje no był mogę potwierdzić :polew: był i zsiadłe mleko pił
nike21 Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 a napil bym sie takiego mleka... niestety nie ma juz w sklepach mleka ktore sie ukwasi, predzej sie zepsuje albo bialy ser ukwasic i usmazyc z jajkiem, maselkiem i kminkiem - pyszka
Rekomendowane odpowiedzi