kuredu Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 ja to się boję przechodzić przez kancelarię Kuredu on jakiś zestresowany jest :naughty: próbuj dalej.... :gwizdanie:
Madas Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 Wąski....weź już nic nie mów tylko wspieraj swoich :naughty: :naughty: :
nike21 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 pozwolę żeby posmyrgała Nikusia za uchem o pozwolenie to Ty bedziesz mogl prosic mnie na pismie przez Kuredu... :gwizdanie: odpowiedz w ciagu 14 dni tak trzymać NIKUŚ :good: nikt Ci nie bedzie wybierał kto ma Cie posmyrgać :polew: sam sobie wybierzesz prawda???? :decayed: oczywiscie :good:
poziek Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 ja to się boję przechodzić przez kancelarię Kuredu on jakiś zestresowany jest :naughty: próbuj dalej.... :gwizdanie: spoko loko, ja już nic nie piszę...wiem, że Madas czuwa nad twoją psychiką [br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 23:28_________________________________________________ Wąski....weź już nic nie mów tylko wspieraj swoich :naughty: :naughty: tu mała poznańska pchło :naughty: :naughty: :tongue4: :tongue4:
malutka:) Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 ale uwierz mi że z mojej ręki to zjesz tylko jeden kawałek naprawdę....wstrzymajmy się z deklaracjami kto komu z ręki będzie jadł :naughty: :naughty: GŁODNEMU CHLEB NA MYŚLI będziesz miał takie niestrawności po tym jednym kawałku że drugiego już nie będziesz chciał
Madas Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 ja to normalnie jestem wychowawcą w przedszkolu
poziek Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 oczywiscie :good: chcecie powiedzieć, że malutka ma parcie na Nikusia ? :naughty: :naughty: :naughty:
poziek Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 ale uwierz mi że z mojej ręki to zjesz tylko jeden kawałek naprawdę....wstrzymajmy się z deklaracjami kto komu z ręki będzie jadł :naughty: :naughty: GŁODNEMU CHLEB NA MYŚLI będziesz miał takie niestrawności po tym jednym kawałku że drugiego już nie będziesz chciał chcesz powiedzieć, że doprawisz mi karkóweczkę po swojemu ?? :naughty: :naughty:
Madas Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 tu mała poznańska pchło :naughty: :naughty: :tongue4: :tongue4: :mysli: nie wiem o co cho teraz już :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 spoko loko, ja już nic nie piszę...wiem, że Madas czuwa nad twoją psychiką no nad Twoją już nikt kontroli nie ma.... :gwizdanie:
poziek Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 no nad Twoją już nikt kontroli nie ma.... :gwizdanie: jak do tej pory to prezes sobie wyjątkowo dobrze radzi :tongue4: :tongue4:
malutka:) Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 oczywiscie :good: chcecie powiedzieć, że malutka ma parcie na Nikusia ? :naughty: :naughty: :naughty: Te GOŚCIU !!!!!!!!!!!!!!!!! Bo zarobisz strzała !!!!!!!!! :baseball: :baseball: Nikuś powiedz coś bo jak sie wku*wie to wióry polecą !!!!!!!!! :baseball:
nike21 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 no nad Twoją już nikt kontroli nie ma.... :gwizdanie: jak do tej pory to prezes sobie wyjątkowo dobrze radzi :tongue4: :tongue4: gustujesz w facetach? :gwizdanie:
poziek Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 tu mała poznańska pchło :naughty: :naughty: :tongue4: :tongue4: :mysli: nie wiem o co cho teraz już :gwizdanie: ty dobrze wiesz :naughty: :naughty:
nike21 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 oczywiscie :good: chcecie powiedzieć, że malutka ma parcie na Nikusia ? :naughty: :naughty: :naughty: Te GOŚCIU !!!!!!!!!!!!!!!!! Bo zarobisz strzała !!!!!!!!! :baseball: :baseball: Nikuś powiedz coś bo jak sie wku*wie to wióry polecą !!!!!!!!! :baseball: :naughty: ja sie smieje i tyle :gwizdanie:
poziek Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 oczywiscie :good: chcecie powiedzieć, że malutka ma parcie na Nikusia ? :naughty: :naughty: :naughty: Te GOŚCIU !!!!!!!!!!!!!!!!! Bo zarobisz strzała !!!!!!!!! :baseball: :baseball: Nikuś powiedz coś bo jak sie wku*wie to wióry polecą !!!!!!!!! :baseball: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Madas Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 tu mała poznańska pchło :naughty: :naughty: :tongue4: :tongue4: :mysli: nie wiem o co cho teraz już :gwizdanie: ty dobrze wiesz :naughty: :naughty: zaszła pomyłka jakaś
poziek Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 no nad Twoją już nikt kontroli nie ma.... :gwizdanie: jak do tej pory to prezes sobie wyjątkowo dobrze radzi :tongue4: :tongue4: gustujesz w facetach? :gwizdanie: nie myślisz o niczym więcej niż sex ?? :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 23:35_________________________________________________ :naughty: ja sie smieje i tyle :gwizdanie: Nikuś działaj bo widzisz co się dzieje
kuredu Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 no nad Twoją już nikt kontroli nie ma.... :gwizdanie: jak do tej pory to prezes sobie wyjątkowo dobrze radzi :tongue4: :tongue4: jak On ma czachę tak samą zrytą jak Ty widziałem na żywo
Rekomendowane odpowiedzi