malutka:) Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 oczywiscie :good: chcecie powiedzieć, że malutka ma parcie na Nikusia ? :naughty: :naughty: :naughty: Te GOŚCIU !!!!!!!!!!!!!!!!! Bo zarobisz strzała !!!!!!!!! :baseball: :baseball: Nikuś powiedz coś bo jak sie wku*wie to wióry polecą !!!!!!!!! :baseball: :naughty: ja sie smieje i tyle :gwizdanie: no przecie ja też :polew: :polew: Dopiero mnie pozna i bedzie żałował tych swoich słówek Ci mówiie :nabijasie:
nike21 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 no nad Twoją już nikt kontroli nie ma.... :gwizdanie: jak do tej pory to prezes sobie wyjątkowo dobrze radzi :tongue4: :tongue4: gustujesz w facetach? :gwizdanie: nie myślisz o niczym więcej niż sex ?? :naughty: :naughty: jak kazdy facet... podobno :gwizdanie: :gwizdanie:
malutka:) Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Chłopaki potrzeba jest wielka!!!!!!!!! Który pomoże?????? :>
nike21 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 TYLKO SPOKÓJ NAS URATUJE albo sila i miazga :kox: :kox: :kox:
kuredu Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 TYLKO SPOKÓJ NAS URATUJE niektórych już nic nie uratuje Adasiu :gwizdanie: [br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 23:39_________________________________________________ TYLKO SPOKÓJ NAS URATUJE albo sila i miazga :kox: :kox: :kox: to dopiero gdy spokój nie pomoże
poziek Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Chłopaki potrzeba jest wielka!!!!!!!!! Który pomoże?????? :> Nikuś jest do pomocy
nike21 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Chłopaki potrzeba jest wielka!!!!!!!!! Który pomoże?????? :> trzeba cos przedmuchac?
Madas Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 do jutra panowie i panie ... nie przezywać się
nike21 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Chłopaki potrzeba jest wielka!!!!!!!!! Który pomoże?????? :> Nikuś jest do pomocy a Ty teraz swietego nie udawaj i ze niby nie wiesz o co chodzi :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Chłopaki potrzeba jest wielka!!!!!!!!! Który pomoże?????? :> trzeba cos przedmuchac? bo jak podmuchać to Yelo pomoże :naughty:
poziek Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Chłopaki potrzeba jest wielka!!!!!!!!! Który pomoże?????? :> Nikuś jest do pomocy a Ty teraz swietego nie udawaj i ze niby nie wiesz o co chodzi :gwizdanie: do pomocy to ja byłem jak miałem 19 lat
variocustoms Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Jednak dobrze zrozumiałem malutką, że jak Poziek dostanie po karku to mu się odechce jeść hihi - małe jest piękne i czasami dużo może
poziek Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Chłopaki potrzeba jest wielka!!!!!!!!! Który pomoże?????? :> trzeba cos przedmuchac? bo jak podmuchać to Yelo pomoże :naughty: Yelo dobrze dmucha ? Skąd ty Kuredu wiesz takie rzeczy ?? :naughty: :naughty:
malutka:) Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Chłopaki potrzeba jest wielka!!!!!!!!! Który pomoże?????? :> Nikuś jest do pomocy Ty tam g*wno wiesz czego Nikuś chce!! :polew: Chłopaki potrzeba jest wielka!!!!!!!!! Który pomoże?????? :> trzeba cos przedmuchac? Nic nie trza przedmuchać !!!!!!! Piwo mi sie skończyło !!!!! Nie ma komu dowieźć !!! :polew:
nike21 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Chłopaki potrzeba jest wielka!!!!!!!!! Który pomoże?????? :> trzeba cos przedmuchac? bo jak podmuchać to Yelo pomoże :naughty: Yelo dobrze dmucha ? Skąd ty Kuredu wiesz takie rzeczy ?? :naughty: :naughty: lecialo na CB w drodze z Bukowiny :naughty: dmuchal Azuni
poziek Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Ty tam g*wno wiesz czego Nikuś chce!! czego chce to wiem...napisałem, że jest do pomocy - czytaj ze zrozumieniem :tongue4: :tongue4:
malutka:) Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Jednak dobrze zrozumiałem malutką, że jak Poziek dostanie po karku to mu się odechce jeść hihi - małe jest piękne i czasami dużo może Chwała Ci za te słowa :notworthy: :>
kuredu Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Chłopaki potrzeba jest wielka!!!!!!!!! Który pomoże?????? :> trzeba cos przedmuchac? bo jak podmuchać to Yelo pomoże :naughty: Yelo dobrze dmucha ? Skąd ty Kuredu wiesz takie rzeczy ?? :naughty: :naughty: dmuchał Azuni jak jej sie papier skończył na postoju :naughty:
malutka:) Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Ty tam g*wno wiesz czego Nikuś chce!! czego chce to wiem...napisałem, że jest do pomocy - czytaj ze zrozumieniem :tongue4: :tongue4: na jedno wychodzi
Rekomendowane odpowiedzi