Kuba5 Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Witam Mam problem z zestawem głośnomówiącym w świeżo kupionej A4 B8 z MMI 3G HIGH. Telefon łączy się z radiem, importuje wszystkie kontakty itd. Ale mam problem podczas rozmowy. Łącząc się z kimś albo ledwo go słyszę i on ledwo słyszy mnie tak jakby dźwięk był z jakiegoś słabego głośnika, albo ja słyszę wszystko dobrze normalnie z głośników, ale za to nikt nie słyszy mnie. Nie wiem od czego to zależy i czy można to jakoś naprawić, chyba że ja po prostu robię coś źle. Jak ktoś miał podobny problem albo wie jak pomóc to z góry bardzo dziękuję
Muskel1 Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Opublikowano 6 Sierpnia 2022 (edytowane) W czasie rozmowy telefonicznej pogłośń poziom pokrętłem. Edytowane 6 Sierpnia 2022 przez Muskel1
Kuba5 Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2022 21 minut temu, Muskel1 napisał: W czasie rozmowy telefonicznej pogłośń poziom pokrętłem. Działa tylko jak mam dźwięk normalnie z głośników, ale wtedy nikt nie słyszy mnie, mikrofon w ustawieniach włączony.
Muskel1 Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Wypróbuj na różnych telefonach. Być może problem leży po stronie tel. Dodatkowo podłącz auto pod komuter i sczytaj błędy ze sterowników, może jest coś zapisane.
Kuba5 Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2022 17 minut temu, Muskel1 napisał: Wypróbuj na różnych telefonach. Być może problem leży po stronie tel. Dodatkowo podłącz auto pod komuter i sczytaj błędy ze sterowników, może jest coś zapisane. Sprawdzane pod Huawei i Xiaomi, taki sam problem, połączenie działa, w aucie osobę słychać, ale mnie nie. Jak będę miał możliwość niedługo to sprawdzę pod komputerem, ale wygląda jakby mikrofon nie działał w audi.
Muskel1 Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Być może, dlatego warto podłączyć pod komputer.
Rekomendowane odpowiedzi