Muskel1 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) https://a4-klub.pl/manuale/manuale-a4-b8-2007-2015/układ-kontroli-ciśnienia-w-oponach-rka-czyli-tpms-audi-a4-b8-r35/ Edytowane 5 godzin temu przez Muskel1
lucasek Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Czytałem ten manual. Mógłbyś wskazać w którym Byte jest błąd i jak powinno wyglądać prawidłowe kodowanie?
Muskel1 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Sterownik 03-> dostęp upoważniony-> kod 61378-> długie kodowanie-> Bajt 1 aktywuj Bit 3
lucasek Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Zmieniłem kodowanie w 1 bajcie według Twoich zaleceń. W jaki sposób teraz uruchomić opcję kontroli ciśnienia w MMI żeby była aktywna?
Muskel1 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Wrzuć zdjęcie ustawień z zielonego menu z zakładki car/carbusassignment
Muskel1 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ustaw jak na załączonym zdjęciu. Po dokonaniu zmian reboot jednostki MMI (za pomocą trzech przycisków).
lucasek Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Wykonałem reebot MMI ale dalej bez zmian
Muskel1 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Zamknij auto pilotem na 15. min i sprawdź ponownie.
Muskel1 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Czy sterownik ABS przyjął kodowanie? Wymieniałeś sterownik ABS? MMI 3GP masz dokładane, zagadza się? W Twoim roczniku nie było 3GP
lucasek Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu MMI dokładane, sterownik ABS wymieniany z uwagi na montaż Quatroo, kodowanie przyjął
Muskel1 Opublikowano 57 minut temu Opublikowano 57 minut temu Sprawdzałeś czy ten sterownik ABS obsługuje TPMS?
lucasek Opublikowano 41 minut temu Opublikowano 41 minut temu Sterownik obsługuje TPMS…ale jest z polifta i chyba tutaj jest problem.
lucasek Opublikowano 25 minut temu Opublikowano 25 minut temu Czyli raczej czeka mnie montaż systemu bezpośredniego z czujnikami w kołach i sterownikiem 8K0 907 273A Mimo wszystko dzięki za podjęcie próby pomocy👍 1
Rekomendowane odpowiedzi