Muskel1 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja (edytowane) https://a4-klub.pl/manuale/manuale-a4-b8-2007-2015/układ-kontroli-ciśnienia-w-oponach-rka-czyli-tpms-audi-a4-b8-r35/ Edytowane 18 Maja przez Muskel1
lucasek Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja Czytałem ten manual. Mógłbyś wskazać w którym Byte jest błąd i jak powinno wyglądać prawidłowe kodowanie?
Muskel1 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja Sterownik 03-> dostęp upoważniony-> kod 61378-> długie kodowanie-> Bajt 1 aktywuj Bit 3
lucasek Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja Zmieniłem kodowanie w 1 bajcie według Twoich zaleceń. W jaki sposób teraz uruchomić opcję kontroli ciśnienia w MMI żeby była aktywna?
Muskel1 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja Wrzuć zdjęcie ustawień z zielonego menu z zakładki car/carbusassignment
Muskel1 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja Ustaw jak na załączonym zdjęciu. Po dokonaniu zmian reboot jednostki MMI (za pomocą trzech przycisków).
Muskel1 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja Zamknij auto pilotem na 15. min i sprawdź ponownie.
Muskel1 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja Czy sterownik ABS przyjął kodowanie? Wymieniałeś sterownik ABS? MMI 3GP masz dokładane, zagadza się? W Twoim roczniku nie było 3GP
lucasek Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja MMI dokładane, sterownik ABS wymieniany z uwagi na montaż Quatroo, kodowanie przyjął
lucasek Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja Sterownik obsługuje TPMS…ale jest z polifta i chyba tutaj jest problem.
lucasek Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja Czyli raczej czeka mnie montaż systemu bezpośredniego z czujnikami w kołach i sterownikiem 8K0 907 273A Mimo wszystko dzięki za podjęcie próby pomocy? 1
Rekomendowane odpowiedzi