Młody2k03 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Cześć, ostatnio przy sprzątaniu auta (audi a4 b6 awx) zauważyłem że nie gra głośnik w drzwiach opisanych w tytule, dalej nie działa światełko które znajduje się z boku drzwi. Bezpieczniki wszystkie przewalone i są dobre. Ponadto mam też problem z prawymi drzwiami pasażera, nie czyta je fis, ale prąd w nich jest normalnie. Z góry dzięki za pomoc
sahipp Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 może być przetarta wiązka drzwi/auto... poszperaj na YT pełno tego
Pieterb Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 (edytowane) Na 90% wiązka między słupkiem a drzwiami. Ps szkoda tylko że nawet nie patrzysz gdzie piszesz. Edytowane 30 Sierpnia 2022 przez Pieterb
Młody2k03 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2022 3 godziny temu, Pieterb napisał: Na 90% wiązka między słupkiem a drzwiami. Ps szkoda tylko że nawet nie patrzysz gdzie piszesz. Jestem tu nowy nie ogarnąłem strony
Rekomendowane odpowiedzi