Hubxone Opublikowano 8 Września 2022 Opublikowano 8 Września 2022 Witam. Tak jak w temacie. Mam problem z haczącym biegiem numer dwa. Jak przerzucam bieg z 1 na 2 lub z 3 na 2 to nie mogę dać lewarka maksymalnie w lewo i w dół, żeby załączyć bieg. Blokuje mi coś, i jest to powtarzalne. Poprostu żeby trafić w bieg nr 2 to muszę dać na max w lewo i odpuścić lewarek w prawo z pół centymetra i dopiero dać w dół żeby włączyć dwójkę. Poduszka jest nowa, ale trafiłem dziś na informacje o jakimś plastiku co się wyciera. Ale nigdzie nie mogę znaleźć na ten temat więcej informacji. Proszę o pomoc, jak byście wiedzieli jak szukać tego plastiku, numer jego, cokolwiek
Muskel1 Opublikowano 9 Września 2022 Opublikowano 9 Września 2022 Kolego o jakim aucie tu mowa? Bo w profilu masz B5 a zadałeś pytanie w dziale B9?
mlody020 Opublikowano 9 Września 2022 Opublikowano 9 Września 2022 @Muskel1 czy możesz mi wysłać swój adres email, mam do Ciebie pytanie. Sorry za off w wątku.
Hubxone Opublikowano 9 Września 2022 Autor Opublikowano 9 Września 2022 (edytowane) @Muskel1 sorki, bo mam i b5 i b9 a nie ma opcji dodania dwóch aut. Chodzi o audi a4 b9 2016r 2.0tdi Deta i skrzynia manualna PYZ Edytowane 9 Września 2022 przez Hubxone
Langista Opublikowano 9 Września 2022 Opublikowano 9 Września 2022 Daj komuś do regulacji koszyk z lewarkiem a powinno być ok.
WoolF1983 Opublikowano 3 Stycznia 2023 Opublikowano 3 Stycznia 2023 (edytowane) Witam podłacze się do pytania i konwersacji. Mam tak samo z zmiana biegu na ,,2" . Oprócz tego wskakuje mi wsteczny bieg podczas mocniejszego przyciśnięcia do siebie lewarka i wbicia niego ,, 1 " masakra jakaś . Czy wystarczy regulacja koszyka o którym wspominaliscie czy to grubsza rzecz . Dziękuję pozdrawiam. Edytowane 3 Stycznia 2023 przez WoolF1983
Rekomendowane odpowiedzi