Kubuś1910 Opublikowano 16 Września 2022 Opublikowano 16 Września 2022 Witam z racji tego że moja ori turbinka kończy swój żywot zastanawiałem się nad wsadzeniem jakieś większej turbiny większego IC i może nowe wtryski aby otrzymać moc na poziomie około 200 KM. Robił ktoś z was taki tuning u siebie i chętnie podzieli się poradami oraz użytymi częściami? Aktualnie jestem rok po stage 1 czyli tylko mapie na 170 koni jednak chciałbym wyciągnąć więcej z poczciwej audiczki jednak moja wiedza w zakresie mechaniki jest bardzo ograniczona dlatego sięgam porady do was. (Większe hamulce już są w drodze także nie ma co się martwić że ori za słabe) . Dziękuje za wszelkie porady i życzę miłego dnia! W załączniku wrzucam wykres z hamowni
nadybek Opublikowano 22 Września 2022 Opublikowano 22 Września 2022 Co do dobrania gratow sie nie wypowiem ale patrzac na wykres to coś tunerowi "nie pykło". Musial zle cyferki wpisac przy 2300-2400.
czareq Opublikowano 22 Września 2022 Opublikowano 22 Września 2022 Max moc przy 3400obr Ta górka z momentem na 407nm przy 2100obr też nie służy dwumasie
nadybek Opublikowano 22 Września 2022 Opublikowano 22 Września 2022 13 minut temu, czareq napisał: Max moc przy 3400obr Ta górka z momentem na 407nm przy 2100obr też nie służy dwumasie Dwumas spokojnie wytrzyma. Wiadomo ze zmniejszy to jego trwalosc ale da rade. Pewnie max moc byla by 180km przy 3900 ale graty nie daja rady
Rekomendowane odpowiedzi