Opublikowano 20 Września 20223 l Witam mam problem z moją audi zapaliła mi się czerwona lampka od oleju i co to może być pompa oleju czy za słabe ciśnienie no i na dodatek temperatura pokazuje mi między 60a 70 stopni
Opublikowano 20 Września 20223 l Zapchany smok, pompa oleju, panewki a nawet uszkodzony czujnik. Sprawdź jakie jest ciśnienie oleju.
Opublikowano 21 Września 20223 l Autor Właśnie odebrałem auto od mechanika i mówił że ciśnienie oleju jest ok i że wymienił czujnik no ale niestety po przejechaniu parę kilometrów znowu ten sam błąd ale teraz temperatura cały czas była na 50 stopniach
Opublikowano 22 Września 20223 l 13 minut temu, Tykas napisał: Właśnie z nim rozmawiałem i mówił że były 4 bary Na biegu jałowym 4 bary? Ile motodoktorow tam jest wlane? Co za olej tam jest?
Opublikowano 22 Września 20223 l To chyba na zimnym 4 bary. Trzeba zajrzeć do pompy oleju póki to jeszcze jeździ. Te silniki miały z tym problem.
Opublikowano 22 Września 20223 l Autor 2 godziny temu, Langista napisał: Na biegu jałowym 4 bary? Ile motodoktorow tam jest wlane? Co za olej tam jest? Olej tam jest mobile 3000 5w30
Opublikowano 22 Września 20223 l To coś jest nie tak, nie powinien na rozgrzanym mieć aż tyle, maks 2 bary na biegu jałowym.
Opublikowano 22 Września 20223 l Autor 2 godziny temu, Tykas napisał: Może on go nie miał rozgrzane do konca A może ma coś wspólnego z tym że mi temperatura wcale nie wzrasta zostałem ja 50 stopniach
Opublikowano 23 Września 20223 l Autor 23 godziny temu, Tykas napisał: A może ma coś wspólnego z tym że mi temperatura wcale nie wzrasta zostałem ja 50 stopniach Na rozgrzanym silniku jest 1.6 bara
Opublikowano 24 Września 20223 l 12 godzin temu, Tykas napisał: Na rozgrzanym silniku jest 1.6 bara 12 godzin temu, Tykas napisał: Na rozgrzanym silniku jest 1.6 bara Ciśnienie w porządku, czujnik nowy. Problem może być z instalacją od czujnika, warto ją przejrzeć