vahoo Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Witam, Mam małe pytanko dotyczące nawigacji w mojej NIUNI.Przy diagnostyce komputerowej wyskoczył błąd nawigacji.Sprawdziłem również w niemieckich kartach diagnostycznych,że taka sytuacja miała już miejsce.Jeszcze nie miałem okazji odpalic navi,bo nie mam płyty,ale chciałbym się dowiedzieć,czy taki błąd może być spowodowany np. odłączoną anteną GPS?Proszę o ewentualne wskazówki. Pozdrawiam.
Kocky Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Chyba przydałoby się napisać jaki to błąd - skąd mamy wiedzieć Podaj numer błędu
vahoo Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Sorki Koledzy,ale numer będę mógł sprawdzić dopiero jutro,bo nie mam przy sobie wydruku z diagnozy:([br]Dopisany: 25 Kwiecień 2009, 21:48_________________________________________________Jednak "zdobyłem" dzisiaj kartę:)Napiszę dane z niemieckiej diagnozy: 1 Fehler erkannt 00879 011 Verbindungen zu Lautsprechern vorn rechts Unterbrechung sporadisch Umgebungsbedingungen: Fehlerhaufigkeit: 19 Verlernzahler 226
adamq Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 00879 - Connection to Speaker Front Right Nie łączy Ci prawy przedni głośnik. Błąd sporadyczny.
vahoo Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Wielkie dzieki Kolego:)Sprawdziłem dzisiaj i wszystkie głośniki grają,więc może jest problem z wsuwka,albo kablem w drzwiach.Miał już ktoś podobny przypadek? Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi