Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Muzyka z telefonu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

Od razu uprzedzam, że jestem totalnie zielony w tym temacie. Przejrzałem trochę wątków ale mam wrażenie, że szukam czegoś innego. Chciałbym aby w głośnikach leciała muzyka ze smartfona. Wiem, że mógłbym zmienić radio na takie z androidem ale z tego co się orientowałem to jest to raczej droga sprawa a i podłączeniem musiałby się zająć elektryk. Widziałem jakieś bluetooth na allegro ale one odtwarzają muzykę z małych głośniczków. Czy jest wogole jakas opcja żeby połączyć się z oryginalnym radiem w B7 i za pomocą innego urządzenia odtwarzać muzykę z tel? 

Albo czy są może na rynku radia z androidem typowo dedykowane do B7 gdzie tylko kupuje podłączam i po temacie? Z tego co czytałem często i tak wiąże się to z zabawą z kablami. 

Opublikowano

Zmieniarka z modułem bluetooth od @pila24

Opublikowano

Osobiście używam Roidmi 3s. Wsadzasz do gniazdka, łączysz się przez Bluetooth i na radiu zmieniasz stacje na 96.4.

Opublikowano
5 godzin temu, Langista napisał:

Zmieniarka z modułem bluetooth od @pila24

Niestety już nie mam zmieniarek bt. Ewentualnie jakiś aux bt się znajdzie 

Opublikowano
1 godzinę temu, Kodzi12 napisał:

Osobiście używam Roidmi 3s. Wsadzasz do gniazdka, łączysz się przez Bluetooth i na radiu zmieniasz stacje na 96.4.

Straty jakości poprzez tuner są dosyć pokaźne,przez bluetooth podłączony bezpośrednio do radia jest sporo wyższa jakość.

Opublikowano
18 minut temu, pila24 napisał:

Straty jakości poprzez tuner są dosyć pokaźne,przez bluetooth podłączony bezpośrednio do radia jest sporo wyższa jakość.

Czy ja wiem, jakimś audiofilem nie jestem ale na moje jakość jest dobra.

Opublikowano
  • Autor

Właśnie wolałbym coś przez kabel bo naczytałem się że przez bluetooth są mocne szumy, zerwane połączenia itp. wydaje się to najtańsze bo taki przekaźnik jest koło 50-100 zł. A jak to jest z tym AUX? Można to łatwo podłączyć bez zabawy w elektryka? 

Opublikowano
12 minut temu, FalloutBoy napisał:

Właśnie wolałbym coś przez kabel bo naczytałem się że przez bluetooth są mocne szumy, zerwane połączenia itp. wydaje się to najtańsze bo taki przekaźnik jest koło 50-100 zł. A jak to jest z tym AUX? Można to łatwo podłączyć bez zabawy w elektryka? 

Przez kabel będzie niższy sygnał niż przez urządzenie z bt które ma w sobie wzmacniacz sygnału. Aux również tylko przez bt,ale obsługują tylko niektóre radia aux. Napisz jakie Ty masz

Opublikowano
  • Autor

U mnie jest rsn e. 

Opublikowano
7 godzin temu, FalloutBoy napisał:

U mnie jest rsn e. 

To proponuję 2 wybory - droższa i wygodniejsza opcja zmienarka bluetooth,a w zasadzie urządzenie które udaje zmieniarkę. Dobra jakość dźwięku oraz możliwość zmiany utworów które lecą z telefonu z poziomu radia lub kierownicy.

ALLEGRO.PL

Opcja nr 2 to aux bluetooth,jakość dźwięku jak w przypadku emulatora zmieniarki,zmiana utworów jedynie z poziomu telefonu. Za to cena niższa ponad 3 krotnie

ALLEGRO.PL

I nie na co się bawić w jakieś kable itd,to nie zdaje egzaminu. Wszystkie tańsze opcje już dawno temu obadałem i szły do kosza. Również radio fabryczne gra dużo lepiej niż jakieś chińczyki za kilkaset złotych (dobry chińczyk to ponad 2 tys zł).

Edytowane przez pila24

Opublikowano
  • Autor

Super dzięki wielkie. Chyba kupię sobie ten pierwszy za te 160. Z tego co czytałem nawet taka lebioda jak ja to zainstaluje. Dzięki za pomoc.