mordawski Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Witam koledzy mam problem jak w temacie mianowicie podczas połączenia telefonicznego mój rozmówca mnie nie słyszy a ja go słyszę świetnie diagnostyka pokazuje przerwę w obwodzie mikrofonu po zdemontowaniu lampki podsufitowej okazało się że są 2 mikrofony okrągłe niebieskie ten z lewej jest podłączony a ten z prawej nie brak kabli do niego i do czujnika ruchu przez co alarm też nie działa chyba że mają być nie podłączone gdzie ta wiązka jak to powinno być ktoś pomoże auto z Kanady a4 b9 2.0 tfsi z 2018r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mordawski Opublikowano 13 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Dziekuje za odpowiedź fotkę. Ja tych kabli do niebieskiego mikrofonu ido czujnika ruchu nie mam dlaczego niewiem .gdzie ich szukać ? Jakieś pomysły ktoś ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 W wiązce pod podsufitką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mordawski Opublikowano 13 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Dziękuję spróbuję je zlokalizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi