Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zielone menu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,podpowiedzcie jak włączyć zielone menu w a4b9,2017r benzyna 2.0tfsi sedan tzw menu serwisowe ,oczywiście posiadam vcds,czyli co uaktywnić krok po kroku w zakładkach vcds i jakie przyciski potem na panelu przy biegach nacisnąć aby dostać się do zielonego menu,dziękuje.

Opublikowano

Masz 3 filmy instruktażowe na YouTube. Serio szybciej było w google wpisać jak tworzyć tutaj wątek, nie rozumiem niektórych ludzi...

Opublikowano
2 godziny temu, WOLFENSTEIN napisał:

Witam,podpowiedzcie jak włączyć zielone menu w a4b9,2017r benzyna 2.0tfsi sedan tzw menu serwisowe ,oczywiście posiadam vcds,czyli co uaktywnić krok po kroku w zakładkach vcds i jakie przyciski potem na panelu przy biegach nacisnąć aby dostać się do zielonego menu,dziękuje.

Co chcesz w B9 w zielonym menu zmieniać? W B9 nic się tam nie ustawia, to nie B8. Całkiem inny system.

Opublikowano
  • Autor

Wiedziałem że takie odpowiedzi padną a to że jest kilka sek i w google znajdziesz a to nic w menu serwisowym nie ma itd...,

Chłopaki poprosiłem o odpowiedz jesli znacie na te dwa pytania to napiszcie będzie dla innych i dla mnie,jeśli pouczacie o google itd.. to zostawmy to pytanie i zamknijmy temat,bo jeśli mamy super google i youtube i 5sek i wszystko znajdziemy tam to po co nam FORUM....

Opublikowano

Daj na luz. Zapytałem co chcesz tam zmieniać, bo wielu o tym nie wie, że w B9 nic w zielonym menu nie znajdziesz i myślą, że podobnie jak w B8 coś tam można ustawić.

Nie we wszystkich jednostkach MMI w B9 można zielone menu uruchomić VCDSem.

Wchodzisz w sterownik 5F, wchodzisz w kod dostępu i wpisujesz S12345.

Następnie w adaptacje i wyszukujesz IDE02122-Entwicklertestmodus, zmieniasz wartość na aktywną zapisujesz i wychodzisz.

Opublikowano
  • Autor

I oto chodziło.

PS.na panelu przy biegach dwa srebrne przyciski przytrzymujemy razem do przodu i aktywujemy zielone menu,temat do zamknięcia...