Muskel1 Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Hmmmm.. ja nie wiem co jest nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia (edytowane) Wrzuć Backup tutaj, a doklądniej mówiąc gdzieś na jakiś hosting i linka do ściągnięcia tutaj, gdyż tutaj można tylko niektóre formaty wrzucać. Backup jest zapisany na karcie SD z MIB w folderze Backup. Mam nadzieje, że zrobiłeś Backup przed patchowaniem? Edytowane 28 Stycznia przez Muskel1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deniro Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia jak masz dlink to moge ci to recznie sflashowac bo cos czuje ze za chwile sie to zle skonczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qura11 Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia (edytowane) Dzięki chłopaki za pomoc, patchowskie się w ogóle nie wykonało, więc nic się nie zmieniło. Na razie raczej temat aktualizacji map samemu porzucam. Dlinka (rozumiem że to chodzi kablowe podłączenie, i telnet) nie próbowałem. Potestuje chwilę na starych mapach (2020r.) dual navi. Żeby zobaczyć czy w ogóle z wbudowanego navi będę korzystał. Edytowane 28 Stycznia przez qura11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SikorA5 Opublikowano 29 Lipca Udostępnij Opublikowano 29 Lipca W red menu mam kod 023000ff czy on tez oznacza dożywotnia możliwość aktualizacji map? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 29 Lipca Udostępnij Opublikowano 29 Lipca Nie. To kod mówiący o tym, że masz nawigację na pokładzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SikorA5 Opublikowano 29 Lipca Udostępnij Opublikowano 29 Lipca (edytowane) W dniu 29.07.2024 o 20:08, Muskel1 napisał(a): Nie. To kod mówiący o tym, że masz nawigację na pokładzie. Wedle zagranicznych forum jest to kod od map do 2075 dziś zaktualizowałem mapy do 24/25 ze strony vw ( a mam z kodów fec od map tylko taki 023000ff kod mówiący o tym ze mam navi na pokładzie to 00040100 Edytowane 1 Sierpnia przez SikorA5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi