Opublikowano 3 Listopada 20223 l Witam. Poczytałem trochę i rozumiem że przycisk w a4 b6 jest niby niewymienalny. Czy przycisk można w jakiś sposób zdemontować i wypolerować?
Opublikowano 3 Listopada 20223 l Autor Ten przycisk jest aluminiowy?? Jak go zdemontować? Z góry dziękuję za odpowiedź. Edytowane 3 Listopada 20223 l przez Kemysz79
Opublikowano 3 Listopada 20223 l Autor Tak, widziałem etke. Tyle że ten przycisk z etki jest inaczej zakonczony( ma dwie dłuższe płetwy a mój ma małe zaginane blaszki.
Opublikowano 3 Listopada 20223 l Da się zdemontować https://www.google.de/search?q=8e0711333a3q7&source=hp&ei=Yp1jY7enAsmlkwX55Z6ABQ&oq=&gs_lp=EhFtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1ocLgBASoCCAIyBxApGIAEGBMyAhApMgIQKTICECkyAhApMgIQKTIGECkYFhgeMgYQKRgWGB4yBhApGBYYHjIGECkYFhgeMgUQKRiABDIFECkYoAEyBRApGIAEMgUQKRiABDICECmoAg9IjQhQAFgAcAB4AMgBAJABAJgBAKABAKoBAA&sclient=mobile-gws-wiz-hp WWW.GOOGLE.DE
Opublikowano 3 Listopada 20223 l Autor W moim te małe blaszki po obu stronach są zagięte wokół plastikowego brązowego uchwytu. Czytałem że rozgiecie ich nic nie pomoże ?????
Opublikowano 3 Listopada 20223 l Autor Rozwiązanie Godzinka z papierem ściernym 1000-3000 i pasta polerska. Bez ściągania. Efekt: jestem zadowolooooonyyy