wkowal10 Opublikowano 29 Listopada 2022 Autor Opublikowano 29 Listopada 2022 No aktywowałem, ale nie działa. Po co jest ta funkcja skoro nie działa? Może coś źle robię?
Muskel1 Opublikowano 29 Listopada 2022 Opublikowano 29 Listopada 2022 Nie we wszystkich modelach działa.
wkowal10 Opublikowano 29 Listopada 2022 Autor Opublikowano 29 Listopada 2022 3 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Nie we wszystkich modelach działa. To po co jest ta funkcja aktywowania?
Muskel1 Opublikowano 29 Listopada 2022 Opublikowano 29 Listopada 2022 Bo sterownik jest wsadzany w różnych modelach, w niektórych działa.
Mlody2212 Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września W dniu 29.11.2022 o 22:45, Muskel1 napisał(a): Bo sterownik jest wsadzany w różnych modelach, w niektórych działa Hej czy w skrzyni automatycznej jest tak samo ? Chodzi mi oto żeby hamulec ręczny zaciągał się po wciśnięciu „P”
Muskel1 Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września Tu jest dział B8 i opisane jest tutaj jak aktywować to w B8. W B9 jest tą funkcją też dostępna ale aktywuje się ja całkiem inaczej.
Mlody2212 Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września 2 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Tu jest dział B8 i opisane jest tutaj jak aktywować to w B8. W B9 jest tą funkcją też dostępna ale aktywuje się ja całkiem inaczej. Mam audi a4 2020r niby model b9 ale w dowodzie rejestracyjnym jest b8 mógł byś mi opisać to proszę ?
Mlody2212 Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września 1 minutę temu, Muskel1 napisał(a): Masz model B9. No tak i orientujesz się może jak to się aktywuje w b9 ??
Muskel1 Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września 3 minuty temu, Mlody2212 napisał(a): ale w dowodzie rejestracyjnym jest b8 Tu jest opisane dlaczego masz w dowodzie napisane B8.
Mlody2212 Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września 1 minutę temu, Mlody2212 napisał(a): No tak i orientujesz się może jak to się aktywuje w b9 ??
Muskel1 Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września 2 minuty temu, Mlody2212 napisał(a): No tak i orientujesz się może jak to się aktywuje w b9 ?? W adaptacjach sterownika ABS
Mlody2212 Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września 1 minutę temu, Muskel1 napisał(a): W adaptacjach sterownika ABS Yhm , mógł byś bardziej rozwinąć ? Albo podesłać jakiś link gdzie to było opisane bo zielonego pojęcia o tym nie mam zabardzo , nie umie tu nic znaleźć na ten temat
Muskel1 Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września W tym wątku w pierwszym poście na samym końcu opisu podałem jak. https://a4-klub.pl/topic/479560-doposażenie-a4-b9-w-auto-hold/
Rekomendowane odpowiedzi