karolm1988 Opublikowano 19 Listopada 2022 Opublikowano 19 Listopada 2022 Ktoś podpowie czemu niemam opcji Końcowy test funkcjonowania hamulca w kanale 53? Miałem opcje żeby otworzyć i zamykać zaciski do wymiany klocków a brakuje tego test.
karolm1988 Opublikowano 20 Listopada 2022 Autor Opublikowano 20 Listopada 2022 Myślałem że test trzeba wykonać żeby zaciski ustawiły się pod nosem tarcze i klocki bo mam problem z grzejacym się kołem po wymianie. Ale widocznie zacisk do wymiany
Dev Opublikowano 20 Listopada 2022 Opublikowano 20 Listopada 2022 Przy odkreconym odpowietrzniku Tłoczki powinny wejść pod siła dwóch kciuków
karolm1988 Opublikowano 20 Listopada 2022 Autor Opublikowano 20 Listopada 2022 2 godziny temu, Dev napisał(a): Przy odkreconym odpowietrzniku Tłoczki powinny wejść pod siła dwóch kciuków Wchodziły łatwo ale wydaje mi się że ten który się nie grzeje wszedł minimalnie głębiej bo było więcej miejsca przy jego montażu. Teraz sprawdzałem to jeszcze raz i prawe koło normalnie można zakręcić jak jest podniesione a lewepraktycznie stoi w miejscu.
Rekomendowane odpowiedzi